Ținea atât de mult la mașina lui, încât a fost înmormântat în ea!

Ce să nu-ți placă la o mașină Mercedes Benz? Are un design modern, finisaje de lux, lucruri pe care le știa prea bine și Tshekede Pitso, care n-a vrut să se despartă de automobilul său preferat nici pe lumea cealaltă.

image

În martie 2020, un om de afaceri și politician sud african, pe nume Tshekede Pitso, a parcurs ultimul său drum în Mercedesul său, ne informează News 24. Se pare că omul era atât de obsedat de acest brand de mașini, încât, la un moment dat, a avut o flotă întreagă de asemenea exemplare, ne relatează fiica lui, Sefora Letswaka, în The Guardian.

Aceasta susține că tatăl el a fost nevoit să-și vânda colecția de mașini când întreaga sa familia a dat de greu, însă a reușit să cumpere apoi un E500 la mâna a doua. Iar când mașina s-a stricat, Tshekede se simțea fericit stând numai la volan și ascultând radioul.

„El ne-a spus că, atunci când va veni vremea, își dorea să fie înmormântat în ea. L-am ascultat și i-am îndeplinit dorința, cu speranța că tata e fericit acolo und se află acum”, a explicat fiica decedatului.

Înmormântarea a avut loc la începutul pandemiei, în martie 2020, însă COVID-19 n-a fost singurul lucru care a complicat situația. Directorul unei firme funebre, Thabiso Mantutle, a recunoscut că dorința pe care a avut-o familia decedatului n-a fost deloc simplu de îndeplinit.

Acesta a precis că, pentru a putea îngropa o mașină în pământ, a fost nevoie de o groapă imensă, făcută cu ajutorul unui escavator. După care a fost construită o rampă pe care să fie lăsată în jos mașina, și, poate mai important decât orice alt aspect, a fost nevoie de obținerea unei autorizații speciale pentru asemenea înmormântare.

În ziua înmormântării, oamenii de pretutindeni au venit ca să vadă cum se poate înmormânta cineva într-o mașină. Mai mult, oamenii l-au putut vedea pe Tshekede Pitso la volanul mașinii lui înainte de-a ajunge la cimitir. Cum a fost posibil? Politicianul a fost așezat la volanul mașinii și condus prin oraș, până la cimitir. Se pare că Pitso a fost extravagant toată viața lui, dar și după ce a murit.

Cu toate că sunt mulți care consideră o asemenea înmormântare ciudată, Tshekede Pitso n-a fost singurul care a plecat la cele veșnice la volanul mașinii sale. În 1977, femeia de afaceri Sandra Ilene West a fost înmormântată în mașina sa, un Ferrari din 1964, în San Antonio, Texas, ne relatează The New York Times.

Iar, în 1989, Aurora Schuck din Cuba, și-a început odihna eternă în decapotabila roșie Cadillac Eldorado din 1976, în Aurora, Indiana. Iar Lonnie Holloway, din Carolina de Sud, a avut aceeași ultimă dorință. A fost înmormântat în 2009 în mașina sa Pontiac Catalina din 1973.

Foto - ShutterstockRecente

cea mai buna pozitie in care sa dormi daca sforai, shutterstock jpg
Cum săa te imbraci in functie de forma corpului  Sursa foto Shutterstock 415191826 jpg
tomodel de 91 de ani a pozat topless  sursa   Instagram jpg
Dantura ta nu este asa cum ti ai dori Descopera cum poti obtine zambetul mult visat! jpg
Simți o senzație de uscăciune în zona ochilor și nu știi cum ai putea să te protejezi de radiațiile ce te înconjoară Alege să investești în sănătatea ta vizuală folosind aceste 3 metode jpg
Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg