TOP 6 idei de mărturii care vor face diferența la cel mai important eveniment din viața ta

Se apropie un eveniment important în viața ta? Cum ar fi nunta mult așteptată sau botezul puiului tău? Știm cât de mult îți dorești ca totul să fie perfect organizat, începând cu cel mai mic detaliu. 

image

Indiferent de evenimentul care va urma în viața ta, noi te sfătuim să le oferi invitaților tăi, mici cadouri simbolice sau mărturii, așa cum mai sunt cunoscute, care să le amintească cu drag de evenimentul tău. Mai mult decât atât, ele vor fi o formă prin care le vei mulțumi oamenilor dragi că au fost alături de tine la evenimentul vieții tale.

Iată 6 idei inedite de mărturii, pe care invitații tăi le vor îndrăgi!

Mărturiile sunt micile obiecte ce se realizează în diverse forme, modele și culori și reprezintă un detaliu esențial pentru evenimentul tău, deoarece invitații tăi vor fi foarte plăcut surprinși că te-ai gândit să le oferi o mică amintire. Așadar, îți prezentăm următoarele idei de mărturii deosebite:

1. Semnele de carte

Mărturiile sub formă de semne de carte, se bucură de o popularitate crescută în ultima perioadă. Pe lângă faptul că, de fiecare dată când o persoană dragă citește o carte, folosind semnul de carte primit drept mărturie, își va aminti cu drag de evenimentul tău.

2. Mărturii eco

HsbxOipmdgVA03gCB a1l0a06fgONIDDd5NrVttw5ssqlzJLUXHrTC4fFYOwH BJ0ibrittNkniN0Bp4Xzy OG8pZE24f2dFQkxEKoAO7XIrQEK3sEdcao0jFfhr6qy9qlXVV5 dZN3nab8wtw

Mărturiile eco sunt foarte îndrăgite, deoarece ele constau în oferirea unor plante în miniatură. Noi am găsit pe site-ul Greenarium.ro, mărturii pentru nuntă sau botez, sub forma unor plante suculente. În plus, acestea sunt realizate handmade și personalizate, așa cum îți vei dori să le oferi invitaților tăi.

3. Săculeții de organza

Săculeții de organza sunt printre primele forme de mărturii alese la evenimente. Aceștia se pot umple cu flori uscate, cu bomboane sau, cu diverse obiecte simbolice. Cu siguranță că, aceste mici atenții vor aduce multe bucurii.

4. Fotografiile

Fotografiile sub forma unui magnet de frigider sau, puse în ramă, sunt foarte populare. Așadar, poți alege această formă de mărturie pentru ca invitații tăi să se bucure de o amintire plăcută.

5. Macarons sau prăjitură cu răvașe

Dacă evenimentul tău nu este unul clasic, poți alege să oferi ca mărturii, macarons sau o prăjitură cu răvașe. Nu numai că va fi o idee foarte originală și apreciată de prieteni și familie, dar vei avea posibilitatea să le strecori un bilețel cu diverse mesaje simpatice și reprezentative pentru evenimentul tău. 

6. Borcănașe cu miere sau cu dulceață

Chiar dacă sunt mărturii clasice, ele vor fi întotdeauna apreciate. Sunt mărturii foarte practice, delicioase, iar faptul că sunt dulci, vor simboliza dragul și iubirea. Așadar, nu veți da greș alegând acest tip de mărturie clasică.

Prin urmare, fie că urmează să îți organizezi nunta sau botezul micuțului tău, noi te felicităm și te încurajăm să faci cele mai reprezentative alegeri pentru tine și evenimentul tău. 

Prin alegerea mărturiilor, pe lângă faptul că, le vei mulțumi invitaților că sunt alături de tine, dar le vei oferi și o amintire de neuitat. Tu ce mărturii ți-ai ales? 

Sursa foto: pexels.com, greenarium.ro