10 destinaţii romantice din întreaga lume

ţări pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată în viaţă jpeg

Acum că se apropie vacanţa de iarnă, fiecare cuplu vrea să aibă o călătorie romantică. Există multe destinaţii romantice în întreaga lume care pot fi vizitate şi îţi vom spune câteva dintre ele.

Iată care sunt aceste 10 destinaţii:

Santorini,Grecia

Farmecul lumii vechi din Grecia atrage turişti din întreaga lume. La fel face şi Santorini,o insulă din Grecia,vestită pentru apusurile de soare uimitoare şi apele de azur,dar şi alte locuri care te copleşesc,case de cicladice albe,biserici cu cupole albastre impresionante,străzi liniştite şi un orizont care îşi schimbă culoarea. O insulă grecească spectaculoasă,Santorini are tot ce trebuie pentru o destinaţie romantică.

Paris,Franţa

Parisul este într-adevăr oraşul iubirii. Arhitectura,străzile pietruite şi ambianţa romantică,face ca o vizită în acest oraş să devină ca mersul pe jos într-o pictură. Admirarea apusului de soarel de pe malurile Senei sau urcarea în Turnul Eiffel pentru cele mai frumoase privelişti deasupra oraşului.

  

Bali,Indonezia

Plaje curate cu nisip alb,munţi spectaculoşi,câmpuri de orez care au culoarea de smarald verde şi temple uimitoare,Bali este cel mai feeric oraş. Exporarea locurilor pitoreşti ale acestei insule,îţi vor oferi multe experienţe romantice. Bali se află în fruntea listei de destinaţii romantice din Orient.

Sevilla,Spania

Cu uşurinţă unul dintre cele mai frumoase oraşe din Spania,Sevilla debordează romantismul,eleganţa şi farmecul. O plimbare în vechi oraş din Sevilla,explorarea restaurantelor ascunse în labirintul de străzi pietruite sau luarea cinei la lumina lumânărilor pe marginea apei râului,acest oraş te va copleşi cu multe experienţe romantice de neuitat.

Tokyo,Japonia

Un teren de linişte,în Tokyo se găsesc păduri mistice de bambus,altare uimitoare,palate şi temple vechi de secole. Cu o arhitectură uimitoare,capitala Japoniei este pentru acele cupluri care iubesc explorarea locurilor verzi,cu o istorie şi cultură. Vizitarea acestui oraş în timpul sezonului înfloririi cireşilor,te va face să  deveniţi martorii unei privelişti uimitoare de nuanţe roşii,portocaliu şi galben care domina peisajele.

Veneţia,Italia

Mersul pe jos,ţinându-vă de mână peste podul Rialto,apele veneţiene sau relaxarea la un pahar de vin,la o cină la lumina lumănărilor pe marginea digului,sunt cele mai romantiece momente. Fiecare plimbare este idilică pentru o excursie romantică în Veneţia.

Viena,Austria

Nesfârşit de fascinantă,Viena copleseşte călătoria cu palatele sale uimitoare în stil baroc,catedrale impresionante,tramvaie fermecătoare şi cafenele ascunse pe străzi mai silenţioase. Senina Dunăre care trece prin acest oraş austriac oferă un grup de puncte de vizitat pe care trebuie să le suprinzi prin fotografii.

   

Roma,Italia

Roma este un oraş cu nenumărate muzee,capele şi structuri vechi de secole. Atracţiile oraşului sunt un fundal idilic pentru vacanţa ta romantică în timp ce te plimbi de mână cu partenerul prin Piaţa Sfântul Petru sau în jurul structurilor cele mai renumite şi impunătoare din Italia,cum este Colosseumul. Fermecătoarele cafenele şi restaurante fac oraşul să fie sinonim cu romantismul.

Buenos Aires,Argentina

Prinde un spectacol de tango pe stradă,ia masa la restaurante fermecătoare în aer liber sau explorează monumental arhitectura. Buenos Aires este un melanj de experienţe romantice pe care într-adevăr nu trebuie să le ratezi. Cel mai frumos este să te duci prin septembrie şi până în decembrie pentru a asista la priveliştile uimitoare de flori care înfloresc,cu nişte temperaturi blânde.  

Bruges,Belgia

Unul din oraşele medievale cele mai perfect conservate din Europa de Vest,Bruges este printre cele mai bine păstrate secrete din Belgia. Alege o  plimbare cu barca pe un canal pitoresc,o plimbare pe îndelete pe căile pietruite sau explorarea patrimoniului uimitor al oraşului.