5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

1 70861 original jpg jpeg

Chiar dacă ai fost în concediu, nu trebuie să te gândeşti că mai este mult până la anul. O escapadă de câteva zile nu îţi vor face rău. Iar dacă ai fost deja în marile capitale ale Europei, îţi propunem oraşe secundare, pline de farmec. CasoTeca îţi recomandă 5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta.

5 oraşe pe care trebuie să le vizitezi toamna aceasta

 

Bruges,Belgia

Localitate Bruges din Belgia,aflată la o oră distanţă de mers cu trenul de Bruxelles,este unul dintre oraşele medievale cel mai bine conservate din Europa. Bruges este romantic şi frumos,cu canale şi case cu frontoane. Bruges are o mulţime de muzee,restaurante bune,baruri,cafenele,dar şi magazine de ciocolată tentante. Se pare că aici sunt 47 de fabricanţii de ciocolată.

Veneţia,Italia

Veneţia,Italia,nu îşi pierde niciodată capacitatea de a fermeca. Vara aduce cu ea milioane de turişti pe străzile micului oraş. Iar vizitatorii au şi motive:Veneţia este un oraş rafinat,care pare a fi în mod miraculos construit pe apă. Bisericile şi muzee din Veneţia oferă o imagine completă asupra gloriei antice,dar există şi o scenă vibrantă de artă contemporană. Veneţia este un loc unic,magic 365 de zile pe an. Iar toamna este un momentul bun pentru o excursie la Veneţia,atunci când puhoaiele de turişti se mai răresc.