Alba Iulia primeşte pentru al II-lea an consecutiv certificatul de excelenţă TripAdvisor

simeon stalpnicul png

Este al şaselea an în care cel mai mare portal de turism din lume acordă certificate de excelenţă entităţilor reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către cei care aleg să-şi planifice călătoriile prin intermediul acestui site.

În prezent,numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar. 

Certificatul de excelenţă este atribuit inclusiv atracţiilor turistice cum este

,dar şi hotelurilor,restaurantelor şi altor companii ce activează în domeniul horecă,în urma gradului de satisfacţie exprimat de turişti. 

Evident,aceste distincţii reprezintă un element de orientare de încredere pentru viitoarele opţiuni ale celor ce călătoresc peste tot în lume. În urmă evaluării şi clasificării ca destinaţie de excelenţă oraşul Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci),fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani. 

37882d9a2ccbb04f0cafc24415a5f9d0 jpg jpeg

“Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem

,după Castelul Peleş,în preferinţele turiştilor. Iar în situaţia dată trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde,ci o constanţă în modul în care am promovat şi atras turiştii. E unul dintre motivele care ne îndeamnă să consolidăm,să diversificăm ofertele şi să chemăm alături de noi toţi hotelierii şi nu numai. Nu e o simplă diplomă acest certificat,este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziţia în clasament,în mai bine,doar că mingea este de data aceasta şi în zona privată,de unde aşteptăm semnale mai clare şi ferme. “ a declarat Mircea Hava – primarul oraşului Alba Iulia.