Algarve: 150 de plaje într-o singură destinaţie

1 69919 original jpg jpeg

Ştiai că unele dintre cele mai bune şi frumoase plaje din lume se află în Algarve din Portugalia? Sunt atât de multe încât sigur vei găsi o plajă pe gustul tău.

CasoTeca îţi prezintă

.

Situat pe coasta de sud a Portugaliei,Algarve este unul dintre locurile exotice preferate de britanici şi europeni ani la rând. Coasta Algarve are numeroase stânci spectaculoase,care împart plajele şi creează paradisuri private. Multe dintre cele 150 de plaje care se regăsesc pe o întindere de 200 de kilometri sunt străjuite stânci frumoase,care pe alocuri se contopesc cu pini,creând o sărbătoare a naturii,care este de neegalat oriunde altundeva.

Capitala regiunii este Faro,acolo unde aterizează şi avioanele care pleacă vara aceasta de la Bucureşti spre acest paradis. În afară de Faro,în această regiune mai sunt şi alte oraşe unde te poţi caza şi unde găseşti plaje spectaculoase. Este vorba de oraşele Albufeira,Lagoa,Lagos,Silve,Tavira sau Villa Real de Santo Antonio. În toate oraşele din regiune vei găsi hoteluri pentru toate buzunarele,de la cele mai luxoase,cu terenuri de golf,la cele mai ieftine. Iar cei pasionaţi de sporturi acvatice pot practica surf sau scufundări.

Chiar şi pe cea mai populară plajă,Albufeira,nu va trebui să te cerţi pentru un loc;plaja este lungă de 30 de kilometri,împărţită în 25 de plaje briliante,de la cele animate,până la cele liniştite. Una dintre cele mai frumoase plaje de la Albufeira este Praia da Falesia,străjuită de stâncile de ocru.Recente

166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură foto  Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg