Care sunt cele mai vechi locuri turistice de vizitat din lume

1 75167 original jpg jpeg

Dacă vrei să petreci o vacanţă într-un loc special, atunci de ce să nu vizitezi oraşe sau locuri care au rezistat timpului mii de ani? CasoTeca îţi spune care sunt cele mai vechi locuri turistice de vizitat din lume.

Cei mai mulţi români aleg insulele greceşti,litoralul bulgaresc,staţiunile din Turcia sau city-break-uri în Europa. Totuşi,chiar şi pe bătrânul continent se află destinaţii vechi de mii de ani,despre care nu ai ştiut.

Care sunt cele mai vechi locuri turistice de vizitat din lume

Dacă eşti pasionat de istorie şi vrei să păşeşti în locuri construite de oameni acum mii de ani,atunci trebuie să arunci un ochi pe această listă. Chiar dacă o parte dintre aceste locuri sunt la celălalt capăt al lumii,multe dintre ele se regăsesc şi mai aproape de casă,în Europa.

Piramidele din Giza,Egipt

Chiar şi astăzi,oamenii încă se întreabă cum au putut fi construite piramidele din Egipt acum 3.000 de ani. Piramidele au camere ascunse,iar o parte dintre ele nu au fost deschise până acum. Cu toate acestea,toată lumea apreciază aceste minuni.Descoperă care sunt cele mai vechi locuri turistice din lume pe casoteca.ro