Cele mai bune hoteluri din Mamaia

1 68659 original jpg jpeg

Te pregăteşti de vacanţa de 1 mai sau de vacanţa de vară? Iată cele mai bune hoteluri din Mamaia, dacă plănuieşti să mergi pe litoralul românesc.

Te pregăteşti de vacanţa de 1 mai sau de vacanţa de vară? Iată cele mai bune hoteluri din Mamaia,dacă plănuieşti să mergi pe litoralul românesc.

Un hotel relativ nou,foarte aproape de plajă,la 150 de metri,în nordul staţiunii Mamaia,este Hotel Splendid. Modern,utilat cu toate condiţiile excelente de cazare,hotelul este situat pe malul Lacului Siutghiol,de unde se poate admira apusul de soare. Pe lângă preparatele delicioase româneşti,hotelul dispune şi de bucătărie internaţională,de tarife convenabile şi un restaurant intim,cu o atmosferă plăcută.

Cele mai bune hoteluri din Mamaia – Hotel Splendid,în nordul Mamaiei

Hotelul are în dotare o zonă spa şi de wellness,disponibilă la un cost suplimentar,unde te poţi bucura de piscină,cadă cu hidromasaj,saună,masaj,zonă de relaxare şi multe alte facilităţi. În plus,hotelul este la doar 2,5 km de parcul aviatic.

Un alt hotel,situat tot pe malul Lacului Siutghiol,este şi Hotelul Mizuumi,ce oferă gratuit Wi-fi şi aer condiţionat. Camerele de hotel sunt super dotate,inclusiv cu uscător de păr şi halat. Restaurantul hotelului serveşte mic dejun în fiecare dimineaţă,dar la 200 de metri de hotel se găseşte şi un magazin alimentar. Hotelul oferă parcare gratuită,având,de asemenea,terasă şi bar.

Dacă vrei să stai într-o clădire nouă,modernă şi foarte dotată,alege Tomis Garden Aparthotel. Clădirea este situată în centrul staţiunii,fiind la doar 200 de metri de plaja Tomis. Clădirea oferă unităţi de cazare în sistemul self-catering şi Wi-Fi gratuit. Apartamentele de la Tomis Garden sunt prevăzute cu aer condiţionat,tv cu ecran plat,balcon,frigider,fierbător electric,zonă de luat masa şi baie privată cu duş sau cadă,uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Cele mai bune hoteluri din Mamaia – apartamente superbe la Tomis Garden Aparthotel

Proprietatea are parcare gratuită,terasă,bar şi grădină şi se află la doar 700 de metri de Cazinou Mamaia şi 900 de metri de Grădina de Vară Albatros.

Un alt hotel de top,chiar la intrarea în Mamaia este şi Hotel Malibu. Are o proprietate excelentă,cu piscină mare,loc de joacă pentru copii,cu o arhitectură modernă şi locaţie poziţionată bine pentru plimbăreţi. Camerele sunt mobilate elegant şi modern,dispun de o serie de facilităţi deosebite,precum wellness,baie privată cu halate,papuci şi articole de toaletă gratuite. De asemenea,hotelul oferă terasă şi bar,unde se pot savura produse româneşti tradiţionale şi inovatoare.

Cele mai bune hoteluri din Mamaia – Nautic Sport Club,un hotel pe măsura aşteptărilor tale

Nautic Sport Club este amplasat în partea de nord a oraşului Mamaia,chiar lângă plaja de nisip şi oferă facilităţi,precum piscină în aer liber,acces Wi-Fi gratuit,acces gratuit la teren de baschet şi biciclete gratuite. Camerele sunt dotate modern,unele au acces la balcon,iar altele oferă muzică ambientală,pentru relaxare totală. Hotelul pune la dispoziţie,de asemenea,şi un loc de joacă pentru copii,oferind în plus serviciul de închirieri scutere acvatice.