Cele mai bune oferte pentru Sărbători

1 47862 original jpg jpeg

Te-ai gândit unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă? Ei bine, ţi‑am pregătit câteva destinaţii pentru Crăciun şi Revelion, accesibile şi tentante.

În Maramu’ te simţi cel mai bine

Dacă n‑ai mai fost până acum în Maramureş,pregăteşte-te pentru o excursie fascinantă. Bisericile din lemn cu turle înalte,muzica şi bucatele tradiţionale te vor unge la suflet şi-ţi vei dori cu siguranţă să te întorci pe acest tărâm.

Tariful pentru trei zile de Crăciun,la o pensiune de două-trei stele,cu mic dejun inclus,masă festivă şi invitaţi surpriză,costă în jur de 400 de lei de persoană,iar copiii până în cinci ani au cazarea gratuită.

Dacă iubeşti sporturile de iarnă,trebuie să ştii că pârtia de la Clăbucet,din Predeal,e numai bună. Aceasta este iluminată nocturn şi dispune de tunuri cu zăpadă artificială.

Dacă vrei să vii aici împreună cu familia,de Crăciun sau de Revelion,vei plăti între 250 şi

300 de lei pentru cazare cu bufet suedez şi între 400 şi 500 de lei pentru un sejur în cameră dublă.

La 30 de kilometri de Braşov se află staţiunea Bran-Moeciu,cea mai vizitată zonă turistică din România. Aici poţi vizita Castelul Bran şi poţi face drumeţii pe traseele montane ale Moeciului,staţiune pe care localnicii o numesc şi Grădina Maicii Domnului.

Un sejur de trei zile de Crăciun,la o pensiune,cu masă festivă,începe de la 350 de lei,

iar pentru Revelion costul poate creşte în funcţie de servicii cu încă 100-250 de lei.Mai mult,proprietarii pot închiria şi echipamente complete de schi.

Dacă plănuieşti să vii în Bucovina,atunci poţi alege cu încredere staţiunea Gura Humorului. Gospodarii ospitalieri ai oraşului îţi pot pune la dispoziţie plimbări de vis cu sania trasă de cai,dar şi o serie de bucate şi de băuturi tradiţionale,cu un gust excepţional. De aici,se organizează şi trasee spre Mănăstirea Voroneţ.

Un punct de atracţie îl reprezintă petrecerile în stil câmpenesc. Un sejur de trei zile de Crăciun,la o pensiune de trei stele,poate costa între 250-300 de lei,iar pentru Revelion costul cazării creşte cu 100 de lei.