Cinci locuri de vis din România unde să petreci de 1 Mai

1 74317 original jpg jpeg

Dacă de Paşte nu au reuşit să pleci undeva la relaxare, atunci profită de mini-vacanţa de 1 Mai şi alege să petreci împreună cu prietenii şi cei dragi în ţară. CasoTeca îţi prezintă cinci locuri de vis din România unde să petreci de 1 Mai.

Fundata,Braşov

De peisaje impresionante vei avea parte dacă mergi la Fundata,judeţul Braşov,singura localitate din ţară care se află la o asemenea înălţime. Casele,pensiunile,toate se află la o altitudine de 1.360 de metri,motiv pentru care aici este cel mai pur aer. Turiştii interesaţi pot găsi aici cazare pe toate gusturile,la pensiuni care au şi piscine interioare sau terenuri de tenis. Preţurile pentru patru nopţi de cazare pentru două persoane pornesc de la 536 de lei,la pensiune,şi pot ajunge chiar şi la aproape 5.000 de lei pentru cei mai pretenţioşi. În apropiere se află Parcul Naţional Piatra Craiului,Peştera Dâmbovicioara şi Peştera Liliecilor.

Vişeu de Sus,Maramureş

O altă zonă pitorească în cre poţi petrece de 1 Mai este Vişeu de Sus,din judeţul Maramureş. Pe lângă peisajele mirifice de aici,poţi să călătoreşti cu mocăniţa pe Valea Vaserului,care măsoară 50 km din Vişeu de Sus până la staţia terminală Comanu,şi care nu se poate compara cu nicio altă vale din Carpaţi. Pentru o vacanţă unică te poţi caza în trenul hotel Carpatia Express. O noapte de cazare cu mic dejun costă 69 de lei de persoană. Călătoria cu mocăniţa costă 93 de lei de persoană,însă de aceşti bani ai parte şi de platou grill,o băutură răcoritoare,o cafea şi un desert patiserie.Recente