”Click! pentru femei” te trimite la Edenland!

1 58961 original jpg jpeg

Poţi CÂŞTIGA una dintre cele 5 invitaţii pentru 2 persoane (invitaţia include 3 ore de trasee în copaci) în parcul Edenland din Baloteşti, dacă urmezi paşii de mai jos:

1. Înscrie-te la NEWSLETTER-ul Click! pentru femei pewww.clickpentrufemei.ro

2. LIKE paginilor de facebookEdenlandşi Click! pentru femei

3. RĂSPUNDE la întrebarea:Ce activitate ţi-ar plăcea să încerci într-un parc de aventuri? (printr-un comentariu la postul de concurs de pe pagina de facebook „Click! pentru femei”).

ATENŢIE! Abonarea la newsletter-ul „Click! pentru femei” în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi,premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să dea like paginilor de facebook „Click! pentru femei” şi Edenland.

Perioada concursului:11-17 august 2014,ora 24.00

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi luni,18 august 2014.

Invitaţiile sunt valabile până pe 30 septembrie 2014.

DespreEDENLAND

EDENLAND Park este locul în care te poţi relaxa,distra şi experimenta senzaţii tari împreună cu prietenii şi familia!

Situat la 20 de km de centrul Bucureştiului,în comuna Baloteşti,Edenland este cel mai mare (20 ha) şi cel mai sigur parc de aventură din România,având o ofertă diversificată de activităţi pentru locuitorii din Bucureşti şi din împrejurimi:11 trasee în copaci,tir cu arcul,airsoft,paintball,căsuţe în copaci,Eden Jump (săritura în gol de la 15 m),ping pong,loc de joacă pentru copii,închirieri de biciclete.

Cele 11 trasee în copaci sunt echipate cu sistemul de siguranţă Linia Vieţii,unic în România. Spre deosebire de traseele din alte parcuri,prevăzute cu 2 carabiniere detaşabile,una dintre carabinierele de pe Linia Vieţii,numită Zaza,deşi rămâne mobilă,nu poate fi detaşată,asigurând deplasarea în deplină siguranţă.  Linia Vieţii este la ora actuală cel mai avansat sistem de siguranţă a traseelor în copaci în ţări cu tradiţie în domeniul parcurilor de aventură,precum Franţa,Belgia sau America de Sud.

Pe traseele amplasate începând de la 1 m distanţă de sol şi până la 16 m,se pot aventura atât adulţii,cât şi copiii cu vârsta de minim 4 ani,iar gradele diferite de dificultate oferă opţiuni indiferent de forma fizică.

Căsuţele în copaci,utilate pentru cazare peste noapte (curent,sistem de încălzire şi baie proprie incluse),reprezintă o altă atracţie şi o noutate pentru România,o modalitate unică de a petrece cele mai liniştite şi plăcute seri.

În interiorul parcului există un loc de joacă special amenajat pentru cei mici (de la 2 la 7 ani),unde se pot organiza petreceri,dar şi zone de relaxare,cu mese,bănci şi foişoare,cu o capacitate totală de peste 250 de locuri.

Important de ştiut este că momentan nu există bilet de intrare în parc,oricine are acces la spaţiu şi relaxare. Fiecare vizitator îşi alege activităţile pe care doreşte să le desfăşoare şi plăteşte costul acestor activităţi,în funcţie de timpul petrecut în parc.”

39a00f18371fa254ba27b0b7c249f7f7 jpg jpeg