Destinaţii de vis unde să evadezi în vacanţă

1 68542 original jpg jpeg

Primăvara şi-a intrat în drepturi, gradele din termometru cresc pe zi ce trece, iar gândul nostru zboară la o vacanţă liniştită şi bine-meritată, într-un oraş medieval, o capitală multiculturală sau pe un sezlog la malul mării.

Nu mai sta pe gânduri şi alege rapid noua ta destinaţie de vacanţă. Iată câteva idei:

16.  Garmisch-Partenkirchen,Bavaria,Germania

Garmisch-Partenkirchen e un orăşel încântător din Germania. Îl găseşti la o altitudine de aproape 3.000 de metri… adică la aproape 3.000 de ori mai puţine şanse de-a găsi alţi turişti în zonă. Arată ca în fotografiile de mai jos şi poţi să fii sigură că aici nu vei găsi betoane încinse.

15. Namche Bazaar Village,Nepal

Namche Bazaar e un sătuc din Nepal şi un adevărat hotspot pentru trekkeri şi alpinişti. Dacă plănuieşti să îţi petreci vacanţa acolo,ai grijă să ajungi cu câteva zile înainte,o să ai nevoie de o noapte sau două pentru aclimatizare (e situat la 3440 m).

14. Rhine,Norvegia

Rhine e un sătuc de pescari din Norvegia. Are doar 329 de locuitori,dar e unanim recunoscut printre turişti drept cel mai frumos peisaj rural din Norvegia.

13. Gásadalur Village,Insulele Faroe

Dacă ai drum spre Scoţia,poţi încerca să vizitezi Gásadalur Village. Se ajunge destul de greu acolo,deci poţi să fii sigur că nu o să ai parte de aglomeraţie.