Destinaţii în care poţi călători singură

1 68491 original jpg jpeg

Călătorind singură ai parte de o experienţă eliberatoare care promovează descoperirea de sine, extinde zona de comfort şi relaxare şi hrăneşte pasiunile. Avem libertatea de-a crea propriul program, de a fi sociabile atunci când vrem şi să ne relaxăm atunci când vrem.

Călătoria ne va deschide noi oportunitaăţi de a cunoaşte oameni noi şi de a forma legături mai puternice decât dacă ai fi fost cu un partener lângă tine.Fiecare femeie ar trebui să aibă această experienţă cel puţin o dată în viaţă. Probabil că te întrebi:Dacă mă duc singură sunt în siguranţă? Nu este o întrebare surprinzătoare având în vedere faptul că 47 % dintre agenţii de voiaj au luat ca nota cea mai mare preocupare a femeilor care călătoresc singure,confruntarea cu situaţii periculoase.Chiar dacă stai acasă sau călătoreşti singură,eşti conştientă de împrejurimi. Aplicarea unui echilibru de precauţie şi încredere şi folosirea instinctului pentru a lua decizii te ajută să mergi pe un drum lung oriunde şi cu oricine.În această listă se regăsesc ţările cele mai sigure,în care poţi vizita multe locuri,cunoaşterea de noi oameni şi crearea de noi prietenii.

Roma,Italia

Capitala unei ţări cunoscute pentru dragoste,produse alimentare delicioase,oameni frumoşi şi centru al modei,Roma este o experienţă care se complace cu toate cele cinci simţuri. Mergând pe jos în acest oraş vibrant îţi permite să te simţi pe deplin prezentă şi împuternicită.

Chiang Mai,Thailanda

Amplasat la poalele din nordul Thailandei,Chiang Mai prezintă cultura thailandeză,în timp ce-ţi permite să găseşti zen-ul. Cu o abundenţă de mâncăruri vegetariene,stiluri de yoga şi peste 300 de temple budiste presărate de-a lungul oraşului,acest oraş este destinaţia perfectă atât pentru căutător,cât şi pentru călătorul conştient de sănătate.

Goa,India

Goa primeşte anual peste două milioane de vizitatori,având peste 30 de plaje. Este locul în care o femeie se simte în siguranţă şi poate călători fără griji.

Melbourne,Australia

Cunoscut pentru cultura artistică,premiat pentru produse alimentare şi muzică live,Melbourne este un oraş sigur,interesant şi plin de viaţă pentru femeile care vor să călătorească singure.

 Tulum,Mexic  

Amplasat pe Marea Caraibelor,la doar câteva ore de Cancun şi Playa del Carmen,plajele cu nisip alb şi apele marine sunt suficiente pentru a te relaxa şi a fi fericită. Frumos,în condiţii de siguranţă şi cel mai silenţios decât zonele turistice din împrejurimi,Tulum este un loc de refugiu tropical de relaxare.

Amsterdam,Olanda

Înconjurat de arhitectură frumoasă şi muzee de renume mondial,Amsterdam este un oraş sigur,prietenos,care merită explorat singură,deoarece nu te vei plictisi. Prin închirierea unei biciclete poţi explora istoria de la Muzeul Van Gogh şi Casa Annei Frank.

Credit foto:www.lifehack.org