Destinaţii la mare căutare în 2018

1 79439 original jpg jpeg

Anul acesta, trebuie să explorezi lumea. Agenţiile de turism îţi propun sejururi în cele mai fascinante colţuri de lume. Aşa că, ia-ţi din timp biletele de avion ca să te bucuri de preţuri mai mici. Dacă încă nu ştii în ce locuri să mergi, iată câteva destinaţii la mare căutare în 2018: 

Sapporo, Japonia

Orcine a fost măcar o dată în Japonia, ştie că ţara e absolut minunată, cu o cultură total diferită de a noastră. Anul acesta, Sapporo este locul pe care trebuie să-l vizitezi. Munţii, peisajele, cultura şi mâncarea sunt doar câteva detalii care recomandă Sapporo.

Sapporo Snow Festival Odori Park Japan jpg jpeg

Puebla, Mexic

Al patrulea cel mai mare oraş din Mexic, Puebla, este locul în care trebuie să mergi dacă vrei să descoperi cultura mexicană. Oraşul a trecut printr-un cutremuri puternic anul trecut, dar autorităţile au reuşit să refacă în scurt timp clădirile distruse.

Puebla este locul unde mănânci cea mai bună chalupa, un specific mexican din brânză, lăptucă şi salsa. Peisajele îţi taie respiraţia, iar clima este una foarte caldă.

estrella edit jpg jpeg

Creta, Grecia

Deşi poate ai vizitat deja Creta, ei bine, nu strică să îţi mai planifici încă o vacanţă aici. Legende antice fascinante, preparate delicioase cu specific grecesc, mituri şi mult soare te aşteaptă.

TopTenRegions3 Crete 1Elounda jpg jpeg

Cajamarca, Peru

Renumit pentru bisercile construite în stil baroc, Cajamarca este locul în care poţi face drumeţii, în carete vei pierde pe micile străduţe pline de farmec şi vei descoperi o cultură bogată, dar şi oameni calzi şi primitori.

Bigstock  32739892   On the streets of Cajamarca  jpg jpeg

Yunnan, China

Se află printre cele mai căutate destinaţii de vacanţă de anul acesta datorită diveristăţii etnice pe care o are. Descoperi un colţ cosmopolit, cu obiceiuri şi specific cultural foarte variat, cum în puţine locuri reuşeşti să găseşti.

Tot aici se află şi unul dintre cele mai mari canioane ale lumii, cascade şi peisaje considerate a fi cele mai frumoase din lume.

Baishui River Falls in Yunnan China jpg jpeg

Sursa foto: worldoftravel.com, globaladventures.com, discovergreece.com, anywhere.com, tourist-destinations.com, youtube.com.