Destinaţii vacanţă 2019. Plajele din lume pe care trebuie să le vezi VIDEO

1 85410 original jpg jpeg

Primăvara se face simţită şi nu mai e mult până când se instalează vara. E indicat să cauţi din timp cele mai potrivite destinaţii de vacanţă în 2019 pentru tine. Dacă iubeşti plajele, sunt câteva destinaţii superbe unde trebuie să ajungi. Hai să aflăm împreună ce destinaţii de vacanţă sunt căutate în 2019!

Destinaţii vacanţă 2019. Plajele pe care trebuie să le vezi sunt aici! Topul a fost făcut de aplicaţia Tripadvisor. Cea mai frumoasă plajă a fost declarată Baia do Sancho, din Brazilia. Dar în Europa, cea mai frumoasă plajă votată de turişti este San Sebastian, din Spania.

Anul acesta, Grecia a ajuns pe locul 15 mondial şi locul 5 în Europa. Cea mai frumoasă plajă din ţara aceasta, preferata românilor la concedii, este Laguna Balos, din Creta.

Destinaţii vacanţă 2019 la plajă

Destinaţii vacanţă 2019 - Brazilia

Pe insula Fernando de Noronha este cea mai frumoasă plajă din lume. Ai vederi panoramice asupra golfului, apă cristalină, delfini, poţi face scufundări, ai nisip impecabil şi vreme bună. 91% din turiştii care au vizitat-o în 2018 au descris plaja ca un loc magic.

image

Destinaţii vacanţă 2019 - Cuba

Plaja Varadero este pe locul doi în top Tripadvisor. Staţiunea Varadero, aflată la 140 de kilometri de Havana, are mai mult de 20 de kilometri de plajă. Din 1930 a devenit o staţiune de lux. Multe vedete merg în vacanţă acolo. Mulţi turişti europeni şi canadieni o preferă.

image

Destinaţii vacanţă 2019 - Caraibe

Cea mai frumoasă plajă este Eagle Beach din Aruba. Ocupă locul 3 din lume. Este o plajă sălbatică unde poţi vedea broaşte ţestoase zilnic. Pe plajă se organizează des turnee de tenis. Trebuie să vă planificaţi concediul din timp aici. De ce? Pentru că, o data pe an, locuitorii insulei campează o săptămână pe plajă. Dacă vrei să socializezi cu ei, poţi să campezi cu ei.

image

Destinaţii vacanţă 2019 - Spania

Cea mai frumoasă plajă a lor a fost votată de turiştii care în 2018 au vizitat La Concha, din San Sebastian. Este situată în centrul oraşului. Uneori este aglomerată. De acolo poţi înota până la Insula Santa Clara din Golful San Sebastian. Spaniolii au cele mai apreciate plaje din Europa.

image

Destinaţii vacanţă 2019 - Grecia

Cea mai frumoasă plajă a lor, în 2019, este Laguna Balos, din Creta. Laguna are plaje sălbatice şi apă limpede. Albastrul apei este extrem de intens. Poţi vedea fundul mării şi la 30 m în larg. A doua plajă preferată de turişti în Creta este plaja Efalonissi.

image

Sursa: digi24.roRecente

Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg
bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg