FOTO 7 locuri incredibile din lume. Nici n-ai crede că pot exista în realitate!

9 shutterstock 1198175827 jpg jpeg

Îţi place să descoperi locuri necunoscute şi ascunse atunci când călătoreşti? Până când va fi posibil să mergi în voie pretutindeni, fă-ţi lista cu cele mai bune locuri de vizitat din lume!

Cel mai bun mod de a descoperi locuri secrete este prin intermediul localnicilor şi prin explorarea pe cont propriu. Dacă încă nu ai găsit cele mai frumoase şi incredibile destinaţii de văzut în lume, găseşti în cele de mai jos câteva ponturi. Nu este nevoie de bilete de avion, pentru că poţi face o călătorie virtuală până la ele chiar acum.

Mergi la Salar de Uyuni din Bolivia

Această salină care se întinde pe 10.582 kilometri pătraţi este considerată cea mai mare salină din lume. Ascunsă în Potosi, la sud-vest de Bolivia, acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri mai puţin cunoscute din lume. S-a format ca urmare a adunării lacurilor preistorice din împrejurimile sale.

Scufundă-te în lacul albastru din Parcul Naţional Jiuzhaigou, China

Aruncă o privire asupra acestui frumos lac albastru cristal de 1.375 de metri lungime din China. Ascuns printre Munţii Min de lângă Platoul Tibetan, este departe de străzile pline de viaţă din Beijing. Pe merit a fost numit de UNESCO în sit al Patrimoniului Mondial în anul 1992.

Parcurge scările Haiku din Oahu, Hawaii, şi bucură-te de peisaje fantastice

Nimic nu se apropie cu adevărat de o adevărată scara spre rai decât scările Haiku din Oahu. Aceste scări maiestuoase s-au dorit a rămâne secrete atunci când au fost construite în anul 1942, deoarece au fost concepute de Staţia de radio Haiku pentru a transmite semnale radio navelor marinei din Pacific. Astăzi, turiştii pot parcurge cele 3.922 de trepte şi se pot minuna de privelişti incredibile pe traseu.

Înoată în râul încântător din Surigao del Sur, Filipine

Filipine îşi prezintă frumuseţea insulelor sale, cu locuri precum Boracay şi Palawan care au devenit populare. Sunt încă multe locuri necunoscute de descoperit. În spatele munţilor stâncoşi ai unei mici provincii numite Surigao Del Sur, se află acest râu de poveste. Călătorii au ocazia să descopere aici peşterile râului fermecat fără a fi deranjaţi de mulţimi de oameni.

Explorează pădurea strâmbă din Szczecin, Polonia

Descoperă gama bizară de copaci strâmbi care pot fi găsiţi lângă oraşul Gryfino din vestul Poloniei. Aproximativ 400 de pini din pădurea strâmbă cresc la un unghi de 90 de grade faţă de rădăcină. Unii spun că motivul pentru care cresc astfel este acela atracţia gravitaţională din zonă.

Vizitează Parcul Hitachi Seaside din Ibaraki, Japonia

Un loc frumos şi mai puţin cirulat de lângă Tokyo este greu de găsit, dar iată unul dintre ele! Situat la nord-est de Tokyo, în Câmpia Kanto, se află acest vast loc cu o varietate de flori colorate. Cu siguranţă este un loc pe care pasionaţii de flori îl pot numi paradis.

Minunează-te la lacul Pangong Tso din Ladakh, Himalaya

Considerat cel mai faimos lac din India, acesta nu este tocmai secret, dar este încă relativ nevizitat. Întinzându-se pe aproximativ 160 km, lacul Pangong Tso conţine cea mai mare cantitate de apă sărată din lume.

FOTO: Shutterstock