FOTO Cum arată „cel mai bun‟ aeroport din lume. În interiorul lui se află cea mai înaltă cascadă interioară de pe glob

1 aeroport jpg jpeg

Pentru că restricţiile de călătorie au fost eliminate, iar oamenii au început să fie din nou interesaţi de vacanţe internaţionale, îţi prezentăm unul dintre cele mai frumoase aeroporturi din lume. A fost desemnat „cel mai bun de pe glob‟.

De regulă, aeroporturile nu sunt cele mai prietenoase locuri din lume. Alomgeraţia, zborurile întârziate şi timpul de aşteptare pot fi obositoare pentru cei mai mulţi călători. Reprezentanţii unui aeroport s-au gândit la aceste aspecte şi au construit cel mai „bun‟ aeroport din lume, potrivit cercetătorilor de la „Money.co.uk‟. Prezintă atât de multe caracteristici interesante încât mulţi şi-ar dori să îl viziteze sau îşi aştepte aici zborul către viitoarea destinaţie de vacanţă...

Parc de distracţii, cascadă multicoloră şi pădure tropicală 

Aeroportul Changi din Singapore se poate lăuda cu multe atracţii interesante pentru familii şi călători. În interiorul său, se află un parc de distracţii pentru cei mici, cu trambuline suspendate deasupra terminalului. De asemenea, aeroportul găzduieşte cea mai înaltă cascadă interioară din lume, în culorile curcubeului, numită „Rain Vortex‟.

stanga
dreapta
3 aeroportul changi jpg jpeg
14 changi airport 2 jpg jpeg
2 aeroportul changi 5 jpg jpeg
6 aeroportul changi 2 jpg jpeg
13 changi airport 3 jpg jpeg
7 aeroportul changi 3 jpg jpeg
15 changi airport 1 jpg jpeg
5 aeroportul changi 1 jpg jpeg
12 changi airport 0 jpg jpeg
8 changi airport 8 jpg jpeg
9 changi airport 7 jpg jpeg
10 changi airport 6 jpg jpeg

De asemenea, cei care se plictisesc înainte de zbor, se pot plimba prin pădurea interioară din aeroport, care găzduieşte plante exotice, o zonă cu fluturi, o sculptură uriaşă, dar şi multe alte surprize.

Există chiar şi o zonă de cumpărături, în care magazinele au faţade de epocă, astfel încât călătorii simt că au ajuns în Singaporele anilor 1930. În această zonă se vor putea organiza inclusiv spectacole de teatru live, atunci când contextul pandemic va putea permite acest lucru. 

Aeroportul din Frankfurt, singurul inclus în top 10 

Aeroportul Changi ocupă primul loc pe lista celor mai bune aeroporturi din lume datorită costurilor de parcare, performanţei de timp, facilităţilor oferite, restaurantelor şi magazinelor. În top, Changi este urmat de aeroportul Tokyo Haneda, din Japonia, de aeroportul Mexico City International, din Mexico, dar şi de aeroportul Hartsfield-Jackson Atlanta International, din SUA.

Singura locaţie din Europa care se clasează în topul cercetătorilor este aeroportul Frankfurt, din Germania, de pe locul 5.

Sursă foto: Pinterest