Idei de vacanţă. Destinaţii de vacanţă europene

1 69651 original jpg jpeg

Dacă încă mai cauţi un loc unde să-ţi petreci vacanta de vară şi ai vrea să călătoreşti în Europa, îţi propunem câteva destinaţii. Vei descoperi istoria si cultura altor tari, dar si oameni ospitalieri.

Înainte de a lua o decizie în privinţa locului în care ai vrea să mergi în concediu,asigură-te că ştii ce anume îţi doreşti:confort sau avertură,cunoaşterea pe cont propriu a unei culturi diferite sau prin intermediul unui ghid.Estul Europeiare destinaţii mai ieftine comparativ cu ţările vestice,iar dacă-ţi doreşti să vizitezi şi alte ţări decât a noastră,nu evita Budapesta,capitala Ungariei. Recunoscută pentru frumuseţea şi farmecul ei,districtul istoric va fi o experienţă pe care o vei uita cu greu. De-a lungul întregului oraş sunt hoteluri cu un design incredibil şi pentru un preţ extraordinar de mic poţi petrece câteva seri bucurându-te de cele mai alese bucate ori relaxându-te în băi publice faimoase.

Bulgariaeste una dintre cele mai ieftine destinaţii de vacanţă. Este o ţară frumoasă,cu locuri uimitoare şi o cultură asemenea. Oamenii sunt calzi şi primitori. Chiar dacă cea mai bună lună în care s-o vizitezi este septembrie,vara te poţi relaxa de-a lungul plajelor ei liniştite şi însorite,departe de stresul oraşului.

Atena,Grecia,este unul dintre oraşele cele mai căutate de turiştii din toată lumea,care vin cu miile aici. Locul acesta a fost binecuvântat cu o cultură bogată care a trezit întotdeauna interesul călătorilor. Cu siguranţă nu te vei plictisi,pentru că ai multe activităţi şi o mulţime de obiective turistice de vizitat.

Estoniapoate fi următoarea ta destinaţie de vacanţă,care îţi va oferi o experienţă memorabilă. Include mai mult de 1.500 de insule cu un amestec de culturi şi tradiţii diverse. Unele dintre cele mai interesante sunt insulele Hiiumaa şi Saaremaa,cu câmpuri de ienupăr,case acoperite cu stuf şi mori de vânt din lemn. Sunt multe atracţii turistice d văzut,de la festivalurile de muzică folk la operă,concerte,expoziţii de artă.

Riga,Letonia,are o cultură unică şi o istorie bogată. Vei fi primită cu multă ospitalitate. Letonia oferă nenumărate moduri de explorare a naturii,iar Riga este una dintre cele mai fascinante capitale cu o mulţime de monumente şi muzee care te aşteaptă să le vizitezi.

Portugaliaeste una dintre cele mai ieftine destinaţiidin Europa de Vest. Capitala,Lisabona,îţi oferă liniştea naturii care înconjoară oraşul şi te încântă mulţumită arhitecturii extraordinare a clădirilor. Cartierul arab este binecunoscut pentru mâncarea bună,fiind şi cel mai bun loc să simţi pulsul oraşului. Viaţa de noapte este de-a dreptul incredibilă şi vei putea profita la maximum de toate.

Barcelona,Spania,a fost mereu cunoscut ca oraşul cu un stil de viaţă cu totul special,datorită gastronomiei,modei,petrecerilor nocturne şi a plajelor care se întind de-a lungul Mediteranei. Vizitează întreg sudul Spaniei,începând cu Barcelona! Fii sigură că vei avea o vacanţă de neuitat!

Roma,Italia,are o mulţime de puncte de atracţie. Deşi nu este o destinaţie ieftină,găseşti cazare şi suveniruri ieftine în suburbiile oraşului.



Recente

Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg