Israelul, ţara cu cele mai multe brevete în ştiinţa medicală

1 52813 original jpg jpeg

Israelul se numără printre ţările pioniere în ramura de tehnologii şi inovaţii, care, alături de un sistem medical foarte bine pus la punct, atrage din ce în ce mai mulţi pacienţi străini.

Care este reţeta succesului Israelului? Numărul mare de doctori şi specialişti bine pregătiţi,alături de tehnologia de ultimă generaţie,ce salvează vieţi în fiecare zi.

Turismul medical israelian a devenit o ramura importantă a economiei,pacienţii străini fiind atraşi nu numai de vizitarea locurilor sfinte,ci şi de existenţa unor facilităţi medicale de calitate. Aceştia beneficiază de cea mai înaintată tehnologie şi tratamente,la preţuri mult mai mici,raportate la preţurile din Europa.

Aceeaşi operaţie,consultaţie sau tratament pot fi mai ieftine cu 30-60% decât în Vestul Europei,listele de aşteptare dispar,iar pacienţii beneficiază de atenţie de specialitate din partea profesioniştilor.

Căutat pentru fertilizarea în vitro cu o rată de succes mai crescută în comparaţie cu alte ţări,pentru tratamente împotriva cancerului sau operaţii oftalmologice,Israelul îşi deschide porţile şi pentru pacienţii din România. O astfel de punte de legătură este compania Ro-Med,specializată pe turism medical.

Asistenţa constantă pentru întocmirea documentelor,găsirea celor mai buni medici şi prezenţa în fiecare etapă alături de pacient sunt paşi importanţi pentru acesta,oferindu-i posibilitatea să se concentreze doar asupra vindecaăii sale într-unul dintre cele mai importante centre din domeniul sănătăţii – Israel.

Pentru a vedea ce înseamnă dotările spitalelor din Israel şi deschiderea doctorilor specialişti de acolo către pacienţii din Romania,te invităm să vizionezi filmuleţul de mai jos.