Mărginimea Sibiului, în topul destinaţiilor pentru detoxifiere digitală

marginimea sibiului in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala 6 jpeg

Veşti bune pentru românii care vor vacanţe departe de laptopuri, tablete şi telefoane. ”Mărginimea Sibiului, situată în Transilvania este destinaţia perfectă pentru o detoxifiere digitală în mijlocul naturii. Regiunea este atât de fascinantă, încât pare ireală. Călătorii din toată lumea sunt uimiţi de multele minuni pe care le oferă aceste 18 localităţi româneşti din sud-vestul judeţului Sibiu”, scrie site-ul European Best Destinations.

Mărginimea Sibiului, în topul destinaţiilor pentru detoxifiere digitală! Este locul perfect unde te poţi duce într-o vacanţă relaxantă şi benefică sănătăţii tale mentale.

Alături de Mărginimea Sibiului, din acest clasament mai fac parte Muntele Isola din Italia, staţiunea Jurmala din Letonia, Landlust din Austria, Faial din Portugalia, Nin din Croaţia, Mulranny din Irlanda, Durbuy din Belgia, Sooamaa National Park din Estonia, Skagafjordur din Islanda, Silly din Belgia, Soca Valley din Slovenia, Kuldiga din Letonia, Ebro din Spania, Waimes din Belgia, Goierri din Spania, Sheeps Head din Irlanda, Wild Taoga din Finldanda şi Tournus din Franţa,.

image

Ce este detoxifierea digitală

Detoxifierea digitală este un termen nou apărut în lupta cu gadgeturile care ne-au acaparat. Cu toate că tehnologia ne ajută, sunt oameni care devin dependenţi de ele. În era în care nimeni nu mai scoate nasul din smartphone, câţiva oameni încearcă să ne aducă aminte că viaţa nu este în ecranul unui gadget.

image

Natura este cel mai bun detoxifiant digital. Este modul prin care te deconectezi pentru câteva ore sau zile de tot ce ţine de internet, e-mail, gadgeturi şi iei contact cu lumea reală.

image

”Sunteţi hiperconectaţi, fie la locul de muncă, fie în viaţa personală. Sunteţi conectaţi atunci când lucraţi, când mâncaţi, când vă odihniţi… poate că este timpul să vă deconectaţi pentru câteva zile şi să descoperiţi destinaţiile perfecte ale turismului durabil pentru o detoxifiere digitală. Peisaje uimitoare, sport, gastronomie şi activităţi culturale vă vor îndepărta de tirania e-mailurilor şi a reţelelor sociale”, a mai scris site-ul.

image
image