Oferte pentru vacanţa de vară

1 48415 original jpg jpeg

Nu ştii încă unde să-ţi petreci concediul din vara aceasta? Iată o listă cu câteva dintre ofertele tentante pe care ţi le fac agenţiile de turism.

Vrei să te răsfeţi? Alege Turcia!

Dacă îţi doreşti un adevărat paradis de vacanţă,iată câteva dintre ofertele agenţiilor pentru vara acestui an. Poţi vizita Istanbulul într-un sejur de patru zile,pe care ţi-l propune Gregory Tour la preţul de 99 de euro(între 5 mai şi 15 decembrie).

Din 2 iunie,ai ocazia să mergi în Anthalya cu 199 de euro. Europa Travel îţi oferă şapte nopţi şi cazare all inclusive la hotel de trei stele,iar în Bodrum,cu 189 de euro,te conduce Christian Tour într‑un sejur de şase nopţi,tot la hotel de trei stele (all inclusive).

Pelerinajul în Israel,ieftin după Sărbători

Pentru cei care-şi doresc un pelerinaj în Israel,fie el şi după Paşte,există programe economice.

De pildă,agenţia Omnia Turism îţi propune un circuit de cinci zile la 275 de euro(între 23 mai şi 28 noiembrie). Cuprinde transport cu avionul,cazări la hoteluri de trei stele,cu mic dejun şi patru cine.

O călătorie de cinci zile în Tiberia,Bethleem şi Netanya,cu agenţia Rex Travel,costă 310 euro(între 3 mai şi 28 septembrie). Transportul se face tot cu avionul.

Spania,mai accesibilă pentru seniori

Agenţiile s-au gândit şi la cei cu posibilităţi financiare reduse,care vor să viziteze Spania. Dacă ai peste 55 de ani,pentru tine au fost create programele Travel Senior,la preţuri reduse cu circa 50%,care includ două excursii şi asigurare medicală.

Un sejur de şapte nopţi la un hotel de patru stele la Palma de Mallorca,Costa del Sol sau la Costa Brava costă de la335 de europână la 395 de euro(în luna mai). Afli amănunte la agenţiile Christian Tour şi Rex Travel.

Grecia,destinaţia favorită a românilor

Dacă alegi o vacanţă în Grecia,ai parte de preţuri bune pentru plecările din lunile mai şi iunie. Sejurul de şapte nopţi pe Riviera Olimpului,transportul cu autocarul şi cazarea la vilă în regim self catering costă începând de la 89 de euro(din 13 mai).

La Paralia Katerini,aflată la 75 de kilometri de Salonic,poţi ajunge cu autocarul. Şapte nopţi de cazare la o vilă cu chicinetă pornesc de la 100 de euro(din 27 mai).

În insula Corfu,ajungi cu doar 79 de euro(din 8 iunie),iar în insula Thassos cu 69 de euro(din 25 mai) cu autocarul,pentru un sejur de şapte zile la hotel sau la vilă cu minibucătărie. Caută ofertele agenţiilor Christian Tour,Pro Travel şi Rex Travel.

Bulgaria,sejururi ieftine

Visezi la un concediu în străinătate,dar nu prea departe de ţară? Agenţiile îţi propun Bulgaria. De pildă,la Albena şi Sunny Beach,poţi sta la un hotel de patru stele (all inclusive) cu 36,respectiv 33 de euro,de la începutul lunii mai.

Transportul cu autocarul te costă 30 de euro. Găseşti mai multe detalii la agenţia J’info Tours.