Sărbători Pascale în România. Care sunt cele mai frumoase locuri

1 63103 original jpg jpeg

Cele câteva zile libere de Paşte ne oferă prilejul de a ne bucura nu doar de Învierea Domnului, ci şi de vacanţă. În acest sens, "ring" vă propune câteva locuri unde puteţi petrece această sfântă sărbătoare.

Staţiunea Borsec se află în depresiunea cu acelaşi nume,în nord-estul judeţului Harghita,la altitudinea de 850-930 de metri. Bogăţia naturală,căreia Borsecul îi datorează renumele în ţară şi în străinătate,o reprezintă celebrele izvoare de apă minerală. Sunt ofertate pachete cu preţuri de la 390 de lei/persoană,ce includ trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă. Printre atracţiile zonei se numără,mofetele,bazinele cu apă minerală caldă şi rece,saună şi masaj la Baia O-Saros,drumeţiile la Poiana Zânelor,Grota Urşilor,Peştera de Gheaţă,Izvorul Străvechi,Vârful Făget.

Paşte în Maramureş

Zona unde tradiţiile,portul popular şi arta veche se păstrează ca nicăieri în altă parte a României este Maramureşul. Acesta este,practic,un imens muzeu în aer liber. În mod special în această regiune,oamenii încă utilizează obiecte casnice şi unelte care în alte părţi se pot vedea numai în muzee. De aceea,elementul primordial al turismului în Maramureş este viaţa satului.

Citeşte mai multe AICI.Recente