Top 5 locatii extraordinare de nunta pentru momentul tau de basm

Stim ca nunta este momentul de basm care trebuie sa iasa perfect, iar acest lucru nu este posibil fara o locatie pe masura. Insa si aici este un proces lung pana ajungi sa iei o decizie, mai ales cu atat de multe optiuni disponibile pe piata.

image

Astazi insa o sa vedem impreuna ce optiuni originale, dar si clasice poti alege pentru un eveniment iesit din comun. 

5 locuri unde sa petreci pana in zori dupa ce spui „DA”

Pe malul lacului

Ce poate fi mai romantic decat sa iti porti rochia de mireasa pe malul unui lac? Daca esti in cautare de locatii de nunta in Bucuresti, nu poti sa ratezi Riviera-Park.ro, de exemplu. Este destul de rar sa poti gasi o locatie pe malul lacului chiar in mijlocul orasului, asa ca iti recomandam sa o iei in considerare. Avantajul unei locatii langa lac, in oras, este ca oaspetii ajung cu usurinta, iar decorul este de vis!

Pe mare

Stim, suna putin neobisnuit, insa va fi o experienta de neuitat daca decizi sa te casatoresti pe mare! Ai optiunea de a vorbi cu preotul si cu ofiterul starii civile pentru a se deplasa pe barca, atata timp cat ramai in apele Romaniei. Evenimentul in sine poti sa il tii fie pe malul marii, ceea ce este la fel de romantic, sau chiar poti inchiria un vas mai mare unde au loc toti invitatii. 

In varf de munte

O alta locatie neobisnuita sa iti faci nunta este in varf de munte. Poti inchiria o cabana intreaga pentru invitatii tai si, din nou, poti discuta cu ofiterul starii civile sa va insoteasca pana sus pe coama muntelui. Bineinteles, ideal este sa faci acest lucru vara, dar daca sunteti destul de indrazneti puteti sa aveti o nunta tematica in timpul iernii. Ambele optiuni sunt potrivite pentru un cuplu care doreste sa iasa putin din rutina organizarii unei nunti in salile clasice de evenimente.

Sub apa

Stim, am discutat deja despre optiunea de a te casatori pe mare, insa o poti face sub apa. Bineinteles, vei avea nevoie de mai multa cooperare din partea preotului si a ofiterului de stare civila, dar merita! Distractia va incepe abia cand vei decide sa chemi toti invitatii sub apa sa participe la eveniment! Cu siguranta, este o idee care implica mai multe eforturi logistice si poate si ceva munca de convingere in plus, dar experienta va fi una memorabila. Pana la urma, cati oameni se pot lauda ca s-au casatorit sub apa?

Sub pamant

Ultima idee originala pentru nunta ta este sa o tii undeva sub pamant. La noi in tara ai optiunea salinelor subterane deschise, a tunelurilor miniere (cele care sunt accesibile), iar in strainatate ai si mai multe optiuni: orase intregi subterane, canaluri labirintice sapate etc. Asadar, ai de unde alege daca vrei un decor mult mai... pamantesc pentru nunta ta!

In final, ideile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt doar cateva puncte de pornire. In ceea ce priveste evenimentul vostru, limita este doar imaginatia! Foloseste-ti creativitatea si puterile de convingere pentru a-i atrage si pe ceilalti invitati intr-un eveniment original de neuitat. Casa de piatra!