Top 8 ţări pe care trebuie să le vizitezi în 2016

1 67172 original jpg jpeg

Toată lumea iubeşte să călătorească, să cunoască toată lumea şi să meargă măcar o dată în ţara sau oraşul care îi place. În 2016 trebuie să ne facem o listă cu ţările în care vrem să ajungem.

Iată care sunt cele 8 ţări pe care trebuie să le vizitezi:1. Botswana

Democrat,progresiv,luminat,dar mai presus de toate,sălbatic. Povestea călătoriei în Botswana de la sărăcie pentru a deveni una dintre cele mai stabile societăţi înfloritoare ale Africii este de inspiraţie. În plus,ţara sărbătoreşte în 2016,50 de ani de independenţă şi există,nu în ultimul rând,modul în care a echilibrat creşterea economică,cu protejarea bogăţiile sale naturale. Pregăteşte-te să venerezi atunci când vizitezi.

2. Japonia

Japonia s-ar putea să fie pe locul 2 în acest an,dar este întotdeauna numărul unu pentru turiştii care sunt în căutarea de noi experienţe. Nicăieri pe pământ nu se exemplifică clişeul „modernă,dar încă vechi”,ca ţara soarelui răsare. În Tokyo sunt pregătiri pentru găzduierea Jocurilor Olimpice din 2020,devenind un oraş febril,dar dincolo de suburbiile Japoniei rămâne la fel de elegantă ca templele sale din lemn grandioase.

3. Palau

Palau este fără îndoială unul dintre cele mai magice scufundări şi destinatii din lume. Şi se luptă să rămână aşa. Acest arhipelag din Pacificul îndepărtat a transformat 100 % teritoriul său maritim într-un sanctuar în încercarea de a proteja ceea ce a fost numit un " Serengeti " la mare. Peştii,coralii şi alte creaturi în aceste ape bogate în nutrienţi te vor lăsa cu adevărat surprinsă de peisajele pe care le vor oferi.

4. Letonia

Această comoară Baltică pare gata să strălucească pentru aniversarea de argint. Ţara este vindecare de tradiţii străvechi,restaurarea mărunţită de castele şi conace ascunse în păduri de pin,şi transformarea bucătăriei. Seducătoare Riga,între timp,a construit pe domnia sa,ca Capitală europeană a culturii,cu îmbunătăţirea infrastructurii şi renovari,ca populaţia să continuă să crească.

 5. Australia  

2016 ar putea fi momentul perfect pentru a vizita această ţară. Vei dori să vizitezi mega obiectivele turistice,în mod natural,inclusiv Marea Barieră de Corali şi pustie,curata Tasmania,ambele care se confruntă cu creşterea poluării.  

  6. Polonia    

Polonia sfidează recesiunea superputerilor,în timp ce restul Europei a coborât în deprimat,numărul de vizitatori aici au urcat şi nu există niciun capăt la boom-ul la vedere ce se pregăteşte Wrocław pentru un stagiu ca Capitală europeană a culturii 2016. Cracovia va avea un viraj în lumina reflectoarelor în cazul în care Papa soseşte pentru a sărbători Ziua Mondială a Tineretului,şi noi rute aeriene spre Cracovia,Szczecin,Katowice şi Gdańsk se vor deschide,ceea ce înseamnă că este o destinaţie în creştere.

7. Groenlanda

Groenlanda are cea mai mică densitate a populaţiei din lume,dar cei care au curaj să ajungă pe această bucată rece de pe planeta nu sunt deschise decât scurte diversiuni:a se vedea licărire de soare la miezul nopţii pe gheţari,navigarea printre balene,sania trasă de câini. În luna martie 2016,Groenlanda va găzdui Jocurile de iarnă arctice,cel mai mare eveniment de acest gen vreodată  împreună cu un festival de cântec,dans şi mâncare. Ce moment mai bun pentru a vizita acest paradis Arctic?

8. Uruguay

Se estimează ca aproximativ trei milioane de vizitatori străini vor ajunge în Uruguay,anul viitor. Aflat între Brazilia şi Argentina,Uruguay a devenit o societate progresivă care se mândreşte cu un capital mic,dar perfect format din Montevideo,Pampas.