Topul celor mai frumoase locuri din lume

1 80004 original jpg jpeg

Fiecare ţară are frumuseţile sale. Este adevărat că ne dorim şi noi să ajungem în cât mai multe ţări de pe această planetă, dar suntem conştienţi că vom vizita numai câteva dintre ele. Au fost realizate foarte multe topuri cu cele mai frumoase locuri din lume, însă iată care se află pe primele locuri.

Parcul Keukenhof, Olanda

holland jpg jpeg

Situat în oraşul Lisse din Olanda, Parcul Keukenhof conţine cea mai mare grădină cu flori naturale din Europa şi a doua din lume după „Dubai Miracle Garden”. Grădină este deschisă numai câteva săptămâni pe ani şi reprezintă un veritabil spectacol floral.

Cappadocia, Turcia

cappadocia turkey hot air balloons cr getty jpg jpeg

Regiunea istorică din Turcia, Cappadacia, are nişte peisaje absolut superbe, unice putem spune. Una dintre atracţiile locului este Parcul Naţional Goreme, care a fost inclus în anul 1985 în Patrimoniul Mondial UNESCO şi care protejează sculpturi în stâncă. În plus, vei vedea case săpate în stâncă. Dar ori de câte ori baloanele cu aer cald se ridică spre cer, nivelul de frumuseţe devine pur şi simplu de nedescris.

Piramidele din Giza, Egipt

giza pyramids egypt cr getty jpg jpeg

Piramidele din Gira au o arhitectură foarte misterioasă. Probabil că nu vom şti niciodată cum a fost posibilă construcţia lor, dar foarte mulţi oameni îşi doresc să ajungă acolo pentru frumuseţea locului şi din respect pentru oamenii care au făcut posibilă a şaptea minune a lumii.

Parcul cu flori Ashikaga, Japonia

ashikaga wisteria japan 2 cr getty jpg jpeg

O spendoare a naturii, Parcul cu flori Ashikaga din Japonia arată ca un loc de pe altă planetă. Florile oferă un amestec de nuanţe pastelate (roz şi purpuriu), care te vrăjeşte de cum păşeşti în interior şi te trimite cu gândul la un tărâm fermecat, în care predomină numai frumuseţea şi primăvara.

Veneţia, Italia

4224 202749 venetia7 jpg jpeg

Italia are foarte multe oraşe frumoase, dar ţi se întâmplă ceva cu adevărat încântător când vizitezi oraşul canalelor.

Halong Bay, Vietman

ha long bay vietnam cr alamy jpg jpeg

Halong Bay, situat în nord-estul Vietnamului, este iubit pentru apele sale albastre şi răspândirea insulelor calcaroase, toate ocupate de copaci tropicali şi fauna sălbatică.

Provence, Franţa

lavender field provence cr alamy jpg jpeg

Provence, tărâmul lavandei, este cunoscut pentru câmpurile aparent nesfârşite de lavandă. Vizitează şi tu paradisul cu iz istoric şi parfum.

Credite foto:

;