Topul destinaţiilor de vacanţă pentru 2018

1 78030 original jpg jpeg

Pentru anul viitor, cea mai bună rezoluţie ar fi să călătoreşti mai mult. Ce poate fi mai frumos? Cunoşti oameni şi locuri noi, ai parte de experienţe interesante, evadezi din rutina de zi cu zi şi, cel mai important, te relaxezi. Iată câteva dintre destinaţiile de vacanţă care vor fi extrem de căutate anul viitor:

Boracay, Filipine

Mica insulă din centrul statului Filipine pare prea frumoasă ca să fie adevărată. Un colţ de paradis încă nedescoperit de prea mulţi pasionaţi de călătorii, se speculează că Boracay va deveni una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă de anul viitor.

philippines 2395091 960 720 jpg jpeg

Ljubljana, Slovenia

Capitala Sloveniei este destinaţia perfectă pentru un city break inopinat în 2018. Oraşul e o combinaţie perfectă între vechi şi nou de care te vei îndrăgosti iremediabil. Arhitectura, muzeele, cafenelele, peisajele verzi şi străzile pline de istorie sunt printre atracţiile turistice din Ljubljana.

Ljubljana made by Janez Kotar jpg jpeg

Sucre, Bolivia

Capitala Boliviei este locul în care vei vedea cele mai multe urme ale existenţei dinozaurilor, vei putea admira clădirile albe, construite într-un stil arhitectonic colonial şi vei descoperi o istorie fascinantă.

Teatro Gran Mariscal Sucre (Sucre   Bolivia) jpg jpeg

Zadar, Croaţia

Pentru o escapadă romantică, Zadar este locul în care trebuie să mergi în 2018. Vei descoperi o locaţie fermecătoare, cu un aer epocal greu de găsit în altă zonă. Destinaţia nu este una foarte vizitată, cel puţin deocamdată, astfel că te vei putea relaxa pe deplin.

Narodni trg Zadar jpg jpeg

Tbilisi, Georgia

Capitala Georgiei este departe de a fi una banală. Stilul eclectic, împărţit între modernitate şi reminiscenţele culturii persane, te va fascina. O destinaţie multiculturală, cum rar vei mai vedea.

Tbilisi View from the Top jpg jpeg