Unde mergi de Sărbători?

1 46846 original jpg jpeg

Dacă încă nu ai decis unde vei petrece cea mai frumoasă perioadă a anului, noi îţi dăm două sugestii. Rămâne să alegi perioada şi locul, în funcţie de buget.

Articole pe aceeaşi temă:

Veliko,oraşul cetate

Sighişoara,destinaţia tuturor anotimpurilor

Locuri unice în România

La munte,la Bran-Moeciu

Ce farmec au Sărbătorile fără zăpadă din belşug,săniuş şi jocuride iarnă? Rezervând locuri pentru toată familia la o pensiune de la munte,o să aveţi parte de zăpadă şi de activităţi distractive:schi,plimbări cu ATV-ul,cu sania sau cu telecabina,excursiiîn împrejurimi (la Castelul Bran),focuri de tabără. Pachetele de anul acesta sunt mai ieftine decât în anii trecuţi. Cel mai mic tarif în zona Bran-Moeciu este de 100 de lei de persoană,pe zi,la o pensiune cu două margarete,incluzând micul dejun şi cina de Crăciun. Pentru Revelion,preţurile sunt ceva mai mari:350 de lei de persoană,pe zi,cu mic dejun inclusiv şi masa festivă. Îi poţi lua şi pe cei mici,iar dacă au până în patru ani,nu vei plăti nimic pentru ei.

Cum ajungi:cu maşinadin Bucureşti:Ploieşti-Sinaia-Predeal-Râşnov-Bran – Moeciu (ramificaţie din DN1). Dacă vrei să iei trenul:cobori în gara Braşov şi de aici poţi lua un microbuz până la Bran sau până la Moeciu.

În staţiunea Băile Herculane

Dacă te hotărăşti să mergi de Sărbători la Herculane,trebuie să ştii că te vei afla,geografic,pe aceeaşi paralelă cu Nisa şi Veneţia. Vechea noastră staţiune nu are aceeaşi popularitate ca cele două oraşe,dar ai multe motive să te simţi bine şi aici:vei respira un aer ionizat,foarte „sănătos”,poţi face drumeţii (dacă vremea o permite),excursii la Peştera Hoţilor (Grota Haiducilor),Grota cu Aburi sau la Crucea Albă. Ca să-ţi faci o idee şi ca să ştii câţi bani să pui de-o parte,un sejur de patru zile la un hotel de trei stele în perioada Crăciunului(24-27 decembrie) costă circa 600 de lei de persoană şi include cazare,mic dejun,demipensiune şi masa festivă. Dacă vrei să mergi de Revelion,preţul aceluiaşi tip de sejur este în jur de 1000 de lei de persoană. La pensiuni,sejururile sunt mai ieftine cu 100-200 de lei. Mai multe detalii pe www.herculane.com.

:Din Bucureşti,cu maşina,pe D.N. 6 (E70),ce leagă vestul ţării de capitală.

:ruta Bucureşti-Timişoara-Budapesta,gara Băile-Herculane. Cel mai important oraş apropiat este Drobeta-Turnu-Severin.Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg