Vrei să dăruieşti flori într-un ambalaj deosebit? Alege flori în cutii de la Maison d’Or!

1 click1 jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată cât contează ambalajul în momentul în care ai dăruit un cadou? Nu ne referim la ambalaje scumpe, ci la unele care să însemne cu adevărat ceva pentru persoana care primeşte cadoul, ambalaje calitative, care să impresioneze. Probabil ai observat şi tu că în ultima perioadă, se pune accent pe ambalajele minimaliste, care arată superb. Însă, sunt unele momente când îţi doreşti altfel de ambalaje: elegante, care să atragă atenţia şi să rămână în memorie, deoarece vor fi dăruite într-un moment deosebit.

Iar aici putem încadra cu succes şi florile. Probabil te-ai gândit de multe ori dacă ai dăruit flori ambalate corespunzător. Ştii deja că ambalajele clasice, din folie de plastic nu mai sunt deloc elegante şi nu ar mai trebui folosite, ca să nu mai spunem că sunt şi poluante. Alternativa elegantă şi care nu afectează mediul înconjurător este utilizarea hârtiei pentru buchete şi cutiilor sau vazelor pentru diferite aranjamente. Nu vrem să îţi vorbim neapărat despre buchete astăzi, ci despre flori în cutii. Acestea au devenit tot mai populare în ultimii ani şi nu este de mirare având în vedere cât sunt de elegante şi cât de bine se păstrează. Reprezintă cu adevărat un cadou deosebit, pe care te încurajăm să îl dăruieşti cât mai des celor dragi. În continuare o să îţi prezentăm câteva motive pentru care să alegi flori in cutii de la Maison d'Or.

Florile îşi păstrează frumuseţea şi prospeţimea mai mult timp

Mai mult ca sigur şi tu vrei să păstrezi florile primite pentru cât mai mult timp, în stare foarte bună. Din fericire, florile în cutii îşi menţin frumuseţea şi prospeţimea mai mult decât florile dintr-un buchet de exemplu. Acest lucru este posibil datorită buretelui îmbibat cu substanţe hrănitoare în care sunt fixate florile. Astfel, te vei putea bucura de aranjament mai mult de câteva zile (în unele cazuri chiar câteva săptămâni).

2 click2 jpg jpeg

Design-ul deosebit al acestor aranjamente

Nu trebuie să neglijăm aspectul ambalajelor florilor, iar în cazul în care vrem să impresionăm persoanele dragi, florile în cutii reprezintă cea mai bună alegere. Un cadou elegant, rafinat şi de ce nu chiar şi o decoraţiune specială, pentru că da, florile în cutii pot fi folosite şi drept decoraţiuni.

Nu necesită îngrijire

Spre deosebire de florile din buchet, cele din cutii nu au nevoie de un tratament deosebit, tocmai datorită buretelui în care sunt fixate, care conţine apă şi diferite soluţii care ajută florile să reziste mult timp. Totuşi, va trebui să ţii cont de anumite reguli, care se aplică în general, nu doar florilor în cutii: nu le plasa lângă o sursă de căldură sau în frig şi nici în bătaia directă a razelor solare.

Caracterul practic al ambalajului

Ambalajul nu este doar frumos, ci este şi practic, făcând astfel florile mult mai uşor transport, fără a le deteriora. În plus, tot ambalajul le transformă şi într-un obiect de decor deosebit, potrivit pentru orice locuinţă.Ce spui? Te-am convins să alegi flori în cutii pentru a le dărui persoanelor dragi ţie?

@ unsplash  Recente

durere in gat jpg
Tu iti asiguri suficienta Vitamina D iarna Sursa imagine Pixabay jpg
animal care doarme sursa  Shutterstock jpg
Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg