Vrei să faci mai multă activitate fizică însă nu știi sub ce formă?

Cu toții știm cât de important este sportul pentru menținerea sănătății fizice și mentale și, cu toate acestea, nu ne putem găsi suficientă motivație pentru a ne apuca de câteva exerciții fizice.

image

Dacă vrem să avem un corp tonifiat, din păcate acesta este singurul mod prin îl putem obține. Însă, dacă scopul nu este să îți modelezi trupul, poți face activitate fizică sub diferite forme mult mai distractive. 

Iată câteva metode prin care te poți dezmorți într-un mod plăcut!

Kangoo Jumps 

Kangoo Jumps este un sport relativ nou, apărut la finalul secolului trecut ce s-a strecurat printre cele mai căutate sporturi, mai ales în rândul sexului frumos. În sălile de fitness vei găsi și astfel de cluburi pregătite să primească cu brațele deschise un nou membru. Nu numai că este un sport distractiv din toate punctele de vedere, însă este destul de solicitant, ceea ce înseamnă că obiectivul tău este atins. Este un sport ce te ajută să te menții sănătos și, totodată, contribuie la stare ta de spirit. În plus, faptul că desfășori această activitate în grup îți permite să socializezi mult mai mult decât ai face-o în mod normal la un antrenament oarecare în sala de fitness. Iar dacă nu-ți dorești să te deplasezi și să depinzi de un anumit program, ghetele de Kangoo Jumps îți stau la dispoziție. Pune-ți melodia preferată pe fundal și practică Kangoo Jumps chiar din propria sufragerie. 

Sporturi tradiționale 

Deși trebuie să te supui unor reguli pe care trebuie să le cunoști foarte bine, sporturile tradiționale îți pot oferi ceea ce cauți. Îmbinând activitatea fizică cu distracția, timpul va zbura fără să-ți dai seama. În funcție de ceea ce te atrage, de abilitățile tale și de posibilitățile pe care ți le pune la dispoziție zona în care locuiești, te poți orienta spre sporturi precum tenis, fotbal, baschet sau volei. De asemenea, înotul se poate număra pe lista sporturilor cu potențial. Dacă nu te încântă nimic din toate acestea, poate o să ți se pară interesant să înveți să mergi pe role sau să te dai cu un skateboard ales de pe Altex.ro. Din această categorie a sporturilor extreme mai fac parte și snowboarding-ul, ciclismul, patinajul sau cățărările. Sporturile de contact au luat amploare în ultimele decenii, iar dacă simți că într-acolo ar trebui să te îndrepți, acum este momentul.  

Dans

Fie că te orientezi spre dans tradițional, fie că îți surâde ideea de a învăța coregrafii contemporane, dansul este un mod plăcut de antrenament. Ia în considerare și această variantă în alegerea sportului potrivit ție. În plus, vei face parte dintr-o nouă colectivitate și vei învăța noi mișcări de dans pe care le poți reproduce ori de câte ori ai ocazia. 

Indiferent de alegerea pe care o vei face, faptul că alegi conștient să practici un sport este un punct bun de plecare pentru un stil de viață mai echilibrat.

Sursă foto - unsplash.com



Recente

hidroponie jpg
Ce cauzeaza sangerarile reduse dupa menopauza  sursa foto shutterstock 1268799562 jpg
Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg