Vrei să te îmbogățești? Un milionar dezvăluie schimbarea care i-a permis să facă bani

Și-a dat demisia de la serviciu, și-a vândut casa și a devenit milionar în dolari. Cum a reușit?

image

Scriitorul și antreprenorul Steve Adcock, de 42 de ani, a parcurs tot drumul spre… bogăție și apoi a scris o carte despre asta. El și soția sa, Courtney, și-au dat demisia de la job și au început o cu totul altă viață.

A fost un risc, dar a meritat, se pare. Cei doi soți și-au vândut casa din Arizona și s-au mutat, cu ambii lor căței, într-o rulotă. „Acesta este și motivul pentru care am reușit să fac bani!”, a dezvăluit milionarul pentru CNBC.

Steve era dezvoltator de sofware și a ajuns să se sature de programul său aglomerat, lucru care l- determinat să se reprofileze în 2016. Un an mai târziu, soția lui i-a urmat exemplul, renunțând la cariera de… savant pe care o avea. Construia rachete și, după ani întregi de studii și practică, a renunțat la meseria ei. Cum și-au schimbat cei doi soți stilul de viață după acest moment de cotitură din viața lor?

Cuplul avea puși deoparte circa 900.000 de dolari, lucru care le-a permis să-ți petreacă următorii trei ani ca șomeri, călătorind și trăindu-și, pur și simplu, viața. „Am trăit, timp de trei ani, destul de ieftin în rulota noastră. Acest lucru ne-a permis să ne creștem averea fără să mai lucrăm nici măcar o zi la birou”. Cum au reușit așa ceva?

Cheltuielile lor lunare s-au restrâns la 3.500 de dolari, cel mai mult cheltuind pe mâncare. Totuși de unde făceau rost de acești bani, lună de lună, și, mai mult de-atât, cum și-au rotunjit veniturile?

Câteva sute de dolari câștigau pe YouTube, din filmulețele postate pe această platformă, apoi în jur de 1000 de dolari proveneau din blogul lui Steve, unde acesta povestea cum e să te pensionezi devreme. Iar restul de bani îi obțineau din procentele de acțiuni pe care le aveau investite în diverse afaceri.

După cei trei ani, cuplul respectiv a reușit să câștige în jur de 150.000 de dolari, adică deveniseră milionari. „Nu-i deloc rău pentru cineva care n-a mai pus de atâția ani piciorul într-un birou, nu?”, a ținut să spună Steve, noul adept al vieții simple și… ieftine.

foto - Shutterstock