Aroganță? Cât a plătit Taylor Swift pe avionul său de lux

Cu o avere de peste 1.3 miliarde de dolari, Taylor Swfit își poate face orice moft, inclusiv să-și cumpere avioane private! Cântăreața deține o aeronavă, iar prețul acesteia nu a fost unul de neglijat. 

image

Până la vârsta de 34 de ani, Taylor Swift a strâns o avere, prin urmare nu ne suprinde că și-a permis să își cumpere nu unul, ci două avioane private. Totuși, după ce a fost criticată că a poluat atmosfera planetei din cauză că a zburat de 170 de ori, între 1 ianuarie și 29 iulie, artista a renunțat la comoditatea de a-și alege cu care avion să călătorească și a păstrat o singură aeronavă, care este dotată cu tehnologie de ultimă generație! 

Citește și: Tom Cruise are avion privat cu jacuzzi și cinema. Cât costă? 

După ce și-a vândut avionul Dassault Falcon 900, Taylor Swift a rămas cu un Dassault Falcon 7X, o aeronavă care poate asigura transportul a 16 persoane, fiind proiectată pentru zboruri mai lungi, spre deosebire de Dassault Falcon 900.

Taylor Swift are parte de tot confortul în avionul său, deoarece aeronava este dotată cu două paturi, cu zone de relaxare și de luat masa, precum și cu șase scaune care pot fi transformate în paturi. Pentru achiziția acestui avion de lux, Taylor Swift a scos din conturi 35 de milioane de dolari, fiind un model în ediție limitată, scrie „Mirror‟. 

image

La începutul acestui an, Taylor Swift a zburat cu avioanele sale private, atât în turneul său muzical „Eras‟, cât și la meciurile iubitului ei, sportivul Travis Kelce.

Vezi și acest articol: FOTO Bun venit la bordul avionului lui Celine Dion! Dotările de lux ale aeronavei de 42 de milioane de dolari 

După ce a fost acuzată în spațiul public a poluat mediul înconjurător, un reprezentat al starului pop a spus: „Avionul lui Taylor este împrumutat în mod regulat altor persoane. A atribui ei toate călătoriile este o acuzație incorectă‟. Totuși, Taylor Swift a renunțat la unul dintre avioane, însă a rămas pe lista celebrităților care au fost criticate pe tema acestui subiect. Jay-Z, Oprah Winfrey și Alex Rodriguez sunt doar o parte dintre vedetele internaționale acuzate că dețin aeronave care poluează. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg