Aroganță? Cât a plătit Taylor Swift pe avionul său de lux

Cu o avere de peste 1.3 miliarde de dolari, Taylor Swfit își poate face orice moft, inclusiv să-și cumpere avioane private! Cântăreața deține o aeronavă, iar prețul acesteia nu a fost unul de neglijat. 

image

Până la vârsta de 34 de ani, Taylor Swift a strâns o avere, prin urmare nu ne suprinde că și-a permis să își cumpere nu unul, ci două avioane private. Totuși, după ce a fost criticată că a poluat atmosfera planetei din cauză că a zburat de 170 de ori, între 1 ianuarie și 29 iulie, artista a renunțat la comoditatea de a-și alege cu care avion să călătorească și a păstrat o singură aeronavă, care este dotată cu tehnologie de ultimă generație! 

Citește și: Tom Cruise are avion privat cu jacuzzi și cinema. Cât costă? 

După ce și-a vândut avionul Dassault Falcon 900, Taylor Swift a rămas cu un Dassault Falcon 7X, o aeronavă care poate asigura transportul a 16 persoane, fiind proiectată pentru zboruri mai lungi, spre deosebire de Dassault Falcon 900.

Taylor Swift are parte de tot confortul în avionul său, deoarece aeronava este dotată cu două paturi, cu zone de relaxare și de luat masa, precum și cu șase scaune care pot fi transformate în paturi. Pentru achiziția acestui avion de lux, Taylor Swift a scos din conturi 35 de milioane de dolari, fiind un model în ediție limitată, scrie „Mirror‟. 

image

La începutul acestui an, Taylor Swift a zburat cu avioanele sale private, atât în turneul său muzical „Eras‟, cât și la meciurile iubitului ei, sportivul Travis Kelce.

Vezi și acest articol: FOTO Bun venit la bordul avionului lui Celine Dion! Dotările de lux ale aeronavei de 42 de milioane de dolari 

După ce a fost acuzată în spațiul public a poluat mediul înconjurător, un reprezentat al starului pop a spus: „Avionul lui Taylor este împrumutat în mod regulat altor persoane. A atribui ei toate călătoriile este o acuzație incorectă‟. Totuși, Taylor Swift a renunțat la unul dintre avioane, însă a rămas pe lista celebrităților care au fost criticate pe tema acestui subiect. Jay-Z, Oprah Winfrey și Alex Rodriguez sunt doar o parte dintre vedetele internaționale acuzate că dețin aeronave care poluează. 

Sursă foto: PinterestRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg