Dacă anul trecut Meghan Markle a participat la turneul de tenis alături de cumnata sa, Kate Middleton, data aceasta ducesa de Sussex a venit neînsoţită. Totodată, şi lipsa prinţului William poate arăta că relaţia dintre cele două nu este tocmai una strânsă. 

Meghan Markle şi Serena Williams sunt prietene bune. Cunoscuta jucătoare de tenis şi soţul său, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian, au fost prezenţi la nunta Ducilor de Sessex. De asemenea, Serena a fost cea care a organizat întru totul un baby shower extravagant pentru fosta actriţă.

Soţia prinţului Harry a ales să poarte o ţinută comodă, care să se preteze evenimentelui, astfel că a purtat: un tricou negru, un blazer alb cu dungi discrete şi o pereche de blugi, completând cu pantofi negri cu toc, o pălărie monocromă şi ochelari de soare.

Fosta actriţă a devenit mamă pe 6 mai, când a adus pe lume primul copil al Prinţului Harry. Botezul fiului lui Meghan şi al prinţului Harry va avea loc sâmbătă şi va fi un eveniment privat. De asemenea, ducii au ales ca numele naşilor copilului să nu fie făcute publice.

 

Sursă: telegraph.co.uk