Cel care l-a incendiat pe iubitul artistei are probleme psihice şi reuşise să dea foc mai multor obiecte din blocul unde locuiesc cei doi.

Mesajul Oanei Radu, după ce iubitul ei a fost incendiat

Oana Radu a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook. „Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina şi foc pe el, şi are arsuri foarte grave! Rugaţi-vă pentru el va rog din suflet!”, a scris Oana Radu pe contul de socializare.

Citeşte şi: What’s Up divorţează după trei ani de căsnicie

Potrivit spynews.ro, artista a povestit că totul s-a întâmplat marţi, pe 13 august. Tragedia a avut loc în momentul în care iubitul artistei a coborât treptele şi s-a întâlnit cu vecinul său. Acesta a aruncat combustibil pe el şi i-a dat foc, mai scrie sursa citată.

Acum, Oana Radu a mai primit o lovitură: “Lui Alin îi va fi amputate un picior”

Oana Radu este distrusă după ce a primit vestea că lui Alin îi va fi amputat un  membru inferior.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, prima reacţie după ce soţia lui l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi

"Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut", a spus Oana Radu.