Dieta Dukan este printre cele mai răspândite regimuri de slăbit din lume la ora actuală, cu milioane de adepţi, de la oameni simpli la vedete internaţionalem, ce promite o scădere cu 2 sau 3 kilograme în prima săptămâna, apoi o scădere constanţa cu un kilogram la fiecare 7 zile. Părerile sunt însă împărţite în ceea ce priveşte dieta Dukan. Iată ce trebuie să ştii înainte de a o ţine.

Dacă deja ştii ce presupune dieta Dukan, probabil că poţi consuma nenumărate preparate, atâta timp cât acestea respectă regulile dietei. Şi pentru că pasca nu poate lipsi de pe masa de Paşte, îţi propunem o reţetă pe care o poţi consuma şi atunci când eşti la dietă. 

Citeşte şi: Câte ouă poţi mânca de Paşte

Pentru a pregăti această pască fără blat ai nevoie de următoarele ingrediente

  •  500 de grame de brânză degresată
  • un iaurt degresat (150 de grame)
  • patru ouă
  • două linguri de goji
  • îndulcitor pudră după gust
  • două fiole esenţă de vanilie
  • esenţă de rom

 

Mod de preparare pasca Dukan fără blat

Fructele goji se pun la înmuiat în apă călduţă, în care adăugaţi esenţa de rom.

Se adaugă brânza şi iaurtul şi se amestecă până la omogenizare. Punem îndulcitor după gust şi esenţa de vanilie. La sfârşit se adaugă şi fructele goji, după ce se storc bine de apă.

Se amestecă bine compoziţia şi se pune în tava din silicon. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 de grade şi se lasă timp de 40-45 de minute. Se consumă rece.

 

Sursă: retete-dukan