Invitată la emisiunea XNS, difuzată la Antena 1, Paula Chirilă a dezvăluit reţeta de ciorbă de varză care o ajută să îşi ţină kilogramele sub control. 

Dieta cu ciorbă de varză se ţine doar 7 zile.

Ingrediente pentru ciorba de varză: roşii cubuleţe, ceapă, varză, apă, supă de vită, usturoi, ardei gras, sare, piper. 

Modul de preparare este unul simplu. Ceapa nu se prăjeşte, ci se pune totul la fiert. Paula Chirila spune că secretul unei ciorba de varză gustoase este usturoiul. 

 ceastă reţetă este folosită de un spital din SUA, unde sunt internate persoanele supraponderale. Medicii le recomandă pacienţilor această dietă, înainte de a fi supuşi intervenţiilor de micşorare de stomac, conform spuselor Paulei Chirilă. 

"O faceţi după gustul dumneavoastră. Eu am pus şi sos de tomate. Adăugaţi un pic de borş. Este fantastică", a declarat Paula Chirilă. 

 "Nu mănânci doar asta. În fiecare zi trebuie să adaugi şi altceva în alimentaţie, pe lângă ciorba de varză", a mai spus actriţa. 

Paula Chirila a dezvăluit că mânca noaptea, un obicei care i-a adus kilograme în plus. Nu doar ciorba de varză a făcut minuni cu silueta ei. Anul trecut, vedeta a apelat la un nutriţionist şi a făcut mai multe proceduri de înfrumuseţare pentru a scăpa de celulită.

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva!', spunea Paula anul trecut. Citeşte aici cum a reuşit Paula Chirilă să topească celulita de pe corp.