În contextul pademiei de Covid-19, Radu Vâlcan, care se află în Republica Dominicană de la începutul lunii martie s-a testat pentru a afla dacă nu cumva există riscul să fi contactat noul tip de coronavirus.

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

Radu Vâlcan a scris pe pagina sa de Instagram că şi în Republica Dominicană pandemia este tratată cu maximă seriozitate şi că la primele simptome se fac şi primele investigaţii.

„Aşa cum ar trebui să fie peste tot în lume şi aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizaţi în permanenţă, iar la cel mai mic semn de boală eşti transportat la spital pentru investigaţii. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înţelepciune, putere şi încredere!", a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Andreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”

Insula Iubirii a ajuns la sezonul 6

„Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ţinând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât şi pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană. Cu siguranţă o să fie ceva surprinzător şi pentru concurenţi, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar şi unul epuizant în egalã mãsurã!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană, potrivit a1.ro.