5 secrete ale unui cuplu fericit

1 71039 original jpg jpeg

Când vine vorba de iubire, parcă nicio reţetă nu e valabilă tuturor cuplurilor. Există totuşi câteva lucruri comune perechilor care şi-au găsit echilibrul şi în care fiecare partener are încredere în celălalt.

Sinceră chiar de la început

La începutul relaţiei,fiecare din voi este tentat să aibă o imagine cât mai frumoasă în faţa celuilalt pentru a-l impresiona. Ai grijă,însă,nu exagera şi nu te îndepărta prea mult de realitate! Altfel,există şanse mari ca partenerul tău să fie dezamăgit şi chiar să-şi piardă încrederea în tine după ce observă care este adevărata ta personalitate.

E mult mai uşor să fii sinceră de la bun început şi chiar să îi spui câteva lucruri care ţin de trecutul tău.

Toţi avem defecte

Ca şi tine,la început,partenerul încearcă să-ţi ascundă defectele şi mai degrabă să-şi evidenţieze calităţile. Treptat,îţi va permite să-l descoperi cu bune,dar şi cu rele. Ceea ce poţi face între timp este să nu-l idealizezi,altfel rişti să fii tu cea dezamăgită.

Mai mult,încercă să nu faci prea multe presiuni asupra lui pentru a-l schimba,ci mai degrabă acceptă-l aşa cum este şi lasă la latitudinea lui dacă vrea să facă anumite schimbări.

Citeşte şi:

Ce faci când dispare respectul din cuplu

Află care este reţeta armoniei în cuplu!

Dragoste cu de-a sila nu se poate

Iată de ce e mai bine să stai departe de bărbaţii cărora le eşti indiferentă sau care se află într-o altă relaţie. Într-adevăr,e greu să rezişti unui bărbat inaccesibil. Totuşi,chiar dacă îţi dă inima ghes,gândeşte-te de două ori înainte să te implici într-o relaţie în care numai tu iubeşti şi speri că într-o bună zi se va trezi îndrăgostit de tine.

Ca să nu suferi,cel mai sigur este să încerci să-l uiţi. Dacă nu reuşeşti şi te simţi cu adevărat îndrăgostită,încearcă să-l seduci şi poate te va remarca.

Interesele comune sudează cuplul

În ciuda zicalei “Contrariile se atrag”,este mai bine  să aveţi valori comune pentru a avea o relaţie reuşită,deci şi fericită. Odată ce împărţiţi aceleaşi interese,veţi putea evita şi neînţelegerile.

Vei râde,dar în multe cupluri sursa certurilor sunt tocmai gusturile diferite,mai ales că niciunul dintre cei doi nu vrea să facă vreun compromis.

Comparaţiile nu sunt benefice

Toţi suntem supuşi schimbărilor,de aceea este a-ţi compara partenerul cu bărbatul de care te-ai îndrăgostit prima oară sau relaţia voastră cu cea a unor prieteni nu vă ajută să fiţi mai fericiţi. Fiecare cuplu este unic,deci şi al vostru. Are propriile lui reguli,propriul lui echilibru pe care voi singuri îl puteţi obţine.

Comparându-vă cu alţii e ca şi cum aţi încerca să vă încadraţi într-un tipar în care nu vă potriviţi. Până la urmă,fericirea înseamnă toate clipele plăcute pe care le petreceţi împreună zi de zi iubindu-vă pentru ceea ce aduce frumos fiecare dintre voi.