Ce spune limbajul corpului despre el?

1 65341 original jpg jpeg

Chiar dacă trăieşti primii fiori ai dragostei sau eşti într-o relaţie de lungă durată, limbajul corpului bărbatului iubit este foarte sugestiv. În plus, îţi poţi da seama de anumite dorinţe sau gânduri ale lui dacă-i interpretezi anumite gesturi uzuale.

Te fixează cu privirea timp îndelungat

Deşi crezi că are o problemă de concentrare sau că „vede” prin tine,partenerul îţi poate transmite semnale evidente. Se uită atent mai mult de cinci secunde şi nu-şi poate dezlipi ochii? Înseamnă că este o tehnică de seducţie şi că vrea să te cucerească cu o privire pătrunzătoare.

Ridică din sprâncene

Când un bărbat vede ceva sau cineva de care-i place,începe aproape instinctiv să ridice din sprâncene. Fruntea i se ridează în cel mai drăguţ mod cu putinţă şi reies semnalele de  „prădător”,chiar dacă încearcă să pară stăpân pe sine şi cerebral în reacţii.

Îşi atinge cureaua sau buzunarul de la pantalon

Dacă atunci când te vede partenerul îşi pune mâna pe curea sau îşi agaţă degetul mare de un buzunar al hainelor,este un semn clar că are nevoie de un semn de viaţă:atingere,îmbrăţişare,altfel spus,afecţiune. Fără să-şi dea seama,el încearcă astfel să-ţi atragă atenţia... către bunurile pe care le deţine. Totul ca să te impresioneze şi să te facă să-l doreşti.

Are picioarele depărtate

Un tip va sta deseori cu picioarele depărtate şi cu abdomenul în faţă ori de câte ori este atras de tine. Este un instinct biologic primar şi majoritatea bărbaţilor nu ştiu că-l pun în practică.

Stă cu degetele de la picioare arătând unele spre altele

Acest gest denotă faptul că soţul sau partenerul tău nu este sigur pe el. Aşa că dacă un bărbat te priveşte insistent şi adoptă această poziţie,este evident că vrea să te agaţe sau să meargă cu tine în dormitor. Însă nu este sigur de părerea ta şi aşteaptă să primească un semn.

Are un aer ştrengar când zâmbeşte cu gura închisă

Vei avea ceva de furcă dacă vrei să devii iubita acestui bărbat sau dacă vrei să-l faci să fie atras de tine după ani buni de relaţie. Şi asta nu pentru că ar fi insensibil,ci pentru că-i place provocarea şi,fără doar şi poate,adoră să dea bine în orice situaţie. Prinde-l,dacă poţi! Dar fii atentă să-i dai senzaţia că eşti greu de cucerit şi că trebuie să se chinuie ca să te aducă în patul lui.