Consumul de cafea rece creşte libidoul

1 72936 original jpg jpeg

Cafeaua rece stimulează dorinţa sexuală atât la femei, cât şi la bărbaţi, potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea South-West din SUA.

La studiu au luat parte 240 de persoane,cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani. Rezultatele arată că peste jumătate din bărbaţii voluntari au observat îmbunătăţiri în ceea ce priveşte libidoul,după ce au băut în mod constant 150 ml de cafea rece la prânz.

De asemenea,în cazul bărbaţilor s-a observat şi o îmbunătăţire a duratei actului sexual,care a crescut de la 1-2 minute la 10 minute.

Totodată,femeile care au băut cafea rece în timpul zilei au recunoscut că au ajuns mult mai repede la orgasm,decât înainte de a avea acest obicei de consum.

Cercetătorii susţin că pentru creşterea dorinţei sexuale,bărbaţii trebuie să consume cel puţin 150 ml de cafea rece pe zi,iar femeile în jur de 100-150 ml.

Studiile anterioare arată că există şi alte alimente afrodiziace eficiente,precum ciocolata,mierea,usturoiul,coriandrul,căpşunile,ţelina,vinul şi ardeiul iute.