De ce nu e bine să locuieşti cu socrii

1 65904 original jpg jpeg

Socrii ţi se par cele mai de treabă persoane din lume şi mutatul la ei pare o soluţie bună! Însă, având în vedere că sunteţi încă la începutul relaţiei, iată de ce nu e bine să locuieşti cu socrii.

În primul rând,intimitatea

Pentru ca legăturile dintre voi să fie din ce în ce mai strânse,este bine să petreceţi cât mai mult timp împreună. În momentul în care socriisunt mereu prin preajmă,toată acea intimitate dispare. Vei fi stingherită să-ţi arăţi constant afecţiunea,iar micile momente de pasiune vor înceta cu desăvârşire,ştiind că este posibil ca socrii să intre în orice moment peste voi. Şi pentru că locuieşti în casa lor,îţi va fi imposibil să-i rogi ca din când în când să vă lase singuri.

Te vei simţi supravegheată

Poate că soacra ta te va găsi perechea ideală pentru băiatul ei atunci când petreceţi doar câteva ore,în zilele când mergi să-i vizitezi. Ţi se va părea normal atunci să o ajuţi să spele vasele sau să întindă masa,dar după câteva luni de locuit cu ei şi aşteptările soacrei vor creşte. Dacă vii obosită de la serviciu şi vei dori să te relaxezi puţin,ea te va aştepta să gătiţi împreună sau te va întâmpina cu o listă lungă de cumpărături. Şi uita aşa relaţia voastră de prietenie se va deteriora.

Se vor aştepta să-i asculţi

Despre socrii se zice că sunt a doua pereche de părinţi. Nu degeaba li spune mama-soacrăşi tata-socru. Faptul că locuieşti cu ei,le va oferi automat şi un sentiment de autoritate faţă de tine. Aşadar,dacă până acum,ori de câte ori simţeai nevoia,te sfătuiai cu părinţii tăi,acum vei fi obligată să le ceri şi lor părerea. Iar dacă nu-i vei asculta,relaţia voastră va avea de suferit.

Sfaturi peste sfaturi

Dacă ai reuşit să le ţii piept până acum în ceea ce priveşte relaţia dintre tine şi soţul tău,venirea pe lume a unui copil va schimba radical lucrurile. Poate că la început te vei bucura că ai la dispoziţie o persoană de încredere cu care să-ţi laşi copilul,însă pe măsură ce acesta va creşte şi sfaturile în ceea ce priveşte modul în care-l îngrijeşti sau îl educi vor fi iminente. Şi cum de multe ori s-ar putea să nu fii de acord,certurile nu vor întârzia să apară.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg