Iei acasă stresul de la serviciu?

1 46932 original jpg jpeg

Azi te-a supărat o colegă, mai ieri te-ai certat cu şeful... Nu a fost zi să nu-ţi verşi năduful şi să nu răbufneşti şi acasă. Află cum poţi ţine toate supărările departe de cei dragi.

Pe aceeaşi temă:

Şi tu poţi fi punctuală!

Ce să nu-i spui şefului

Capcanele bârfei la serviciu

Nu-ţi lua de lucru acasă

Dacă vrei să nu aduci cu tine toate „relele” de la serviciu,nu-ţi lua niciodată de lucru acasă. Dacă eşti obişnuită să aduci mai mereu câte ceva de terminat acasă,ţi se va părea normal să-ţi verşi şi nervii de peste zi,imediat ce te întâlneşti cu familia. Fă-ţi ordine în gânduri

Zilnic,după serviciu,nu te grăbi să închizi totul şi să pleci. Ia-ţi câteva momente bune pentru reculegere,pentru a trece în revistă ce ţi s-a întâmplat rău şi ce a fost bun,ce poţi rezolva de una singură şi ce poţi rezolva cu un sfat din partea celor dragi.

Te-a enervat cineva la serviciu atât de tare încât îţi vine să-ţi dai demisia şi a doua zi? Nu te duce direct acasă,rişti să-i faci capul „pătrat” soţului cu acuze,presupuneri… Poate devine o victimă colaterală şi începi să te cerţi şi cu el. Mai bine mergi după serviciu la cumpărături sau la o plimbare,care va fi un prilej bun să te linişteşti şi să-ţi clarifici anumite aspecte.

Când supărările nu se mai termină şi nu mai dai randament la serviciu,este cazul să ceri o mână de ajutor familiei. Dacă nu sunt ţinuţi zi de zi la curent cu păţaniile de la serviciu,soţul şi copiii ar trebui să fie obiectivi şi să vadă cu o minte mai deschisă problemele tale de la birou.