Vrei să pui capăt unei relaţii? Iată ce trebuie să „stabileşti”!

1 65209 original jpg jpeg

Ai ajuns la capătul puterilor, vă certaţi mai mereu şi te simţi străină de el? Despărţirea pare soluţia cea mai potrivită, însă nu te arunca cu capul înainte. Pune-ţi câteva întrebări simple şi răspunde sincer la ele, mai ales că fericirea ta depinde de asta!

1. M-am grăbit în a trage concluzii?

Mulţi psihologi susţin că femeile au tendinţa de a-şi asuma nefericirea,chiar dacă aceasta este în întregime cauzată de partenerul lor.

Dacă eşti convinsă că soţul sau partenerul tău este problema,şi mai ales dacă ţi se întâmplă să-i spui ce nemulţumiri ai,fără rezultat,atunci poate că ar trebui să le pui şi pe hârtie.

Asta nu înseamnă că îi vei scrie 20 de pagini,ci doar lucrurile care te afectează şi care te obosesc. Va fi o nouă abordare chiar şi pentru el,cel obişnuit cu micile tale ieşiri nervoase.

Citeşte şi:

Reguli care-ţi fac viaţa de cuplu mai frumoasă

La ce ajută simţul umorului în cuplu

2. Cât de mare este diferenţa dintre mine şi partenerul meu?

Ştim deja că Făt-Frumos nu există şi avem impresia că aşteptările noastre sunt realiste. Totuşi,nu renunţa în a-ţi pune întrebări de genul:Există încă pasiune? Îl mai găsesc atrăgător? Cum poate să uite de ziua copilului?...

Aceste fisuri care apar în timp,din cauza unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare sau a lipsei de comunicare dintre voi nu sunt şi ireparabile! Multe dintre aceste probleme pot fi abordate atunci când ambele părţi sunt dispuse să lucreze,să evolueze de dragul relaţiei. Vorbeşte cu partenerul tău.

3. Ar trebui să-mi iau o vacanţă... doar cu mine?

În linii mari,nu ai cum să-ţi schimbi partenerul,dar poţi face tu oricând,mici schimbări! Poţi evada câteva zile,departe de el şi de copii,pentru a fi singură cu gândurile tale şi pentru a te reîncărca energetic.

Nu trebuie să plecaţi musai împreună peste tot,mai ales atunci când el refuză orice îi propui tu. O vacanţă,chiar şi una scurtă,îţi va oferi oportunitatea să găseşti noi soluţii,care să îmbunătăţească calitatea relaţiei voastre.

Sau poţi încerca şi alte lucruri:ieşi cu prietenii tăi,înscrie-te la nişte cursuri de alpinism sau mergi la pilates. Toate sunt menite să-ţi ofere un moment de respiro!

4. Cât de mare va fi efectul de undă?

Cel mai bine ar fi să începi să cântăreşti bine toate aspectele. Ia în calcul momentele în care visezi cu ochii deschişi şi compară-le cu ce ai în prezent.

Poate că nu-i place să meargă la teatru,dar ştii sigur că te poţi baza pe el atunci când ţi-e rău sau atunci când rămâi în pană cu maşina.

Este uşor să judeci o persoană după atâţia ani de convieţuire,însă nu este sănătos s-o faci în mod gratuit,nici pentru tine,dar nici pentru partenerul tău!

Înainte de a pune capăt relaţiei voastre,ia în calcul toate aspectele şi încearcă mai multe soluţii menite să vă salveze. Dă oricâte şanse este nevoie,pentru a nu te trezi mai apoi în ipostaza de a regreta!



Recente

clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg