Sfaturi ca sa reiei serviciul dupa sarcina

1 62215 original jpg jpeg

Numai cine nu a trecut prin asta nu ştie cât este de greu să revii la serviciu, când laşi acasă un bebeluş de numai câteva luni. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci mai uşor această trecere.

Pentru orice mamă,reîntoarcerea la muncă nu trebuie să lase loc remuşcărilor. În loc de astfel de probleme,gândeşte-te că,mergând la serviciu,îi faci un bine bebeluşului tău,căci vei avea veniturile necesare ca să nu-i lipsească nimic.

Poţi avea program scurt

Revenirea poate fi dificilă şi din cauză că trebuie să stai departe de copil peste opt ore. De aceea,te poţi interesa dacă ai putea avea un program flexibil.

Lasă-ţi rudele bonă la copil

Dacă revii la muncă în primul an, ideal este să ai pe cineva apropiat care să stea cu copilul. Este bine şi pentru psihicul tău,şi pentru bebeluş.

La serviciu, doar problemele muncii

Când eşti la serviciu,încearcă să nu te gândeşti doar la copil,căci niciun angajator nu va fi de acord să nu lucrezi la un randament maxim.

Poţi da un telefon, în pauză, să te asiguri că totul este în regulă. De asemenea, când ajungi acasă,lasă grijile de la birou deoparte, căci nu vei mai avea aceeaşi răbdare cu cel mic.