Şniţel umplut cu spanac

1 53919 original jpg jpeg

Ingrediente:4 bucăţi piept de pui dezosat, 300 g spanac, 2 linguri smântână groasă, 50 g telemea de oi ,sare, piper.

Pentru crusta de şniţel:2 ouă,2 linguri făină,3 linguri pesmet,ulei pentru prăjitCum se prepară:

1 Se bate carnea uşor cu ciocanul de şniţele,având grijă să nu se subţieze prea ­tare sau să se rupă. Se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi se lasă la rece circa 20 de minute,ca să se

frăgezească.

2 Între timp,se opăreşte spanacul în apă cu o linguriţă de sare,se ­scurge bine şi se ­taie şuviţe. Se amestecă cu telemeaua rasă şi cu smântâna.

3 Se umple fiecare felie de carne cu spanac,se pliază,având grijă să nu iasă umplutura pe ­dinafară.

4 Se trec ­sniţelele prin făină,ou ­bătut,pesmet şi se prăjesc în ulei ­bine încins,până se rumenesc frumos. Se servesc calde,cu diferite garnituri sau cu salate.



Recente

young beautiful girl wearing orange t shirt looking unwell touching her cheek feeling toothache standing isolated orange background jpg
Terina din ficat de pui  Sursa foto shutterstock 700168540 jpg
17c92fd4 0e7a 633a cb4c b49782af2ff1 jpg
femeie care face shopping jpg
Sistemul de supraveghere pe intelesul tuturor Ghid pentru cei nefamiliarizati cu tehnologia jpg
clickpentrufemei ro (1) jpg
Kataifi  Sursa foto shutterstock 1702018876 jpg
Piept de pui umplut  Sursa foto shutterstock 508811962 jpg
sport in familie jpg
Gem de pepene galben  Sursa foto shutterstock 2336011795 jpg
Terina cu pui si fistic  Sursa foto shutterstock 623729516 jpg
hands writing notebook with casseroles ad food jpg
word no made sugar cup coffee pink background flat lay jpg
Desert grecesc Galaktoboureko  Sursa foto shutterstock 2170010785 jpg
pe plajă  foto   Profimedia jpg
clickpentrufemei ro jpg
Terina cu pui si fistic  Shutterstock 162327497 jpg
Imagine 1 jpg
b4f449a1 3fec dce4 0404 342eafa320a8 jpg
Cheesecake cu piersici  Sursa foto shutterstock 2277949559 jpg