Panna cotta cu ciocolată

1 68699 original jpg jpeg

În weekendurile în care primeşti prieteni în vizită şi vrei să-i răsfeţi cu ceva bun, câteva porţii de panna cotta vor fi gata în mai puţin de o oră şi-i vor încânta cu adevărat.

Ingrediente

½ l frişcă lichidă

100 ml lapte

50 g zahăr tos

1 plic zahăr vanilat

50 g ciocolată cu lapte

30 g ciocolatăneagră

50 g ciocolată albă

30 g nuci de pădure

3 foi gelatină

1 pahar apă rece

Preparare

1. Diluezi gelatinaîn apă rece. Într-o cratiţă mică,amesteci frişca lichidă în care pui lapte,zahăr vanilat şi zahăr tos. Aşezi cratiţa pe foc mic până când compoziţia începe să fiarbă. Opreşti focul,strecori gelatina şi o topeşti în crema de frişcă,amestecând continuu.

2. Împarte compoziţia în mod egal în forme termorezistente de silicon pe care le pui la frigider minimum 2 ore.

3. La servire,decorează cu ciocolată rasă şi cu nuci de pădure mărunţite.



Recente

Cum sa selectezi telefoanele mobile pentru fotografii uimitoare ghid complet jpg
a bathing ape ss25 cele mai tari lansari de streetwear (1) jpg
Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg