File de sturion pe pat de risotto cu şampanie şi ratatouille

1 63953 original jpg jpeg

Chef Dan Bogatu, de la bedo.ro, vă prezintă o reţetă pregătită în prima ediţie a emisiunii „Top Chef”. Preparatul aparţine întregii echipe: Nico Lontras, Cerasela Lungu, Iosif Ştefănescu, Mihăiţă Ioniţă, Dragoş Iliuţă şi Dan Bogatu.

Fileul de nisetru (200 g) se pune pe grătar pe ambele părţi cât să îşi închidă porii,să îşi schimbe puţin culoarea,apoi se introduce la cuptor ca să se pătrundă (asezonat cu sare şi piper şi stropit cu ulei de măsline).Risotto Ingrediente:orez arborio – 100 g,ceapă tocată mărunt – 25 g,pătrunjel tocat,vin spumant – 15 ml,sare,piper. Se căleşte ceapa în ulei de măsline,se adaugă orezul,se mai ţine pe foc până se pătrunde fiecare bob,se stropeşte cu şampanie după gust,se asezonează cu sare şi piper,iar la final se adaugă pătrunjelul.

Citeşte continuarea AICI.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg