File de sturion pe pat de risotto cu şampanie şi ratatouille

1 63953 original jpg jpeg

Chef Dan Bogatu, de la bedo.ro, vă prezintă o reţetă pregătită în prima ediţie a emisiunii „Top Chef”. Preparatul aparţine întregii echipe: Nico Lontras, Cerasela Lungu, Iosif Ştefănescu, Mihăiţă Ioniţă, Dragoş Iliuţă şi Dan Bogatu.

Fileul de nisetru (200 g) se pune pe grătar pe ambele părţi cât să îşi închidă porii,să îşi schimbe puţin culoarea,apoi se introduce la cuptor ca să se pătrundă (asezonat cu sare şi piper şi stropit cu ulei de măsline).Risotto Ingrediente:orez arborio – 100 g,ceapă tocată mărunt – 25 g,pătrunjel tocat,vin spumant – 15 ml,sare,piper. Se căleşte ceapa în ulei de măsline,se adaugă orezul,se mai ţine pe foc până se pătrunde fiecare bob,se stropeşte cu şampanie după gust,se asezonează cu sare şi piper,iar la final se adaugă pătrunjelul.

Citeşte continuarea AICI.



Recente

Tort cu alune si frisca  Sursa foto shutterstock 1995463784 jpg
Orez arabesc  Sursa foto shutterstock 417836704 jpg
shutterstock 404179420 jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 2179100211 jpg
clickpentrufemei ro (22) jpg
Orez negru cu legume  Sursa foto shutterstock 371703877 jpg
shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg
Crochete de cartofi cu mozzarella  Sursa foto shutterstock 1295330584 jpg
Poza de cover  Cum sa creezi un colt de poveste cu ajutorul magnoliilor  Sfaturi si recomandari practice Magnolie, flori, casa, curte, gradina jpg
Istoria brățărilor de gleznă De la simboluri sacre la accesorii moderne jpg
5 greseli de evitat in rutina de ingrijire a fetei jpg
Prajitura Semla  shutterstock 1653371791 jpg
shutterstock 2108259377 jpg
clickpentrufemei ro (21) jpg