Rochii mini, un must-have în 2019

Rochiile mini nu sunt doar pentru club. Graţie brandurilor precum Nanushka şi Reformation, rochiile scurte primesc un update în primăvara lui 2019 şi pot fi purtate cu succes şi pe timpul zilei. 

Rochii cu umeri bufanţi

Rochiile cu umeri bufanţi din perioada Belle Epoque sunt reinterpretate în acest 2019, dar nu numai la rochii vedem umeri bufanţi, ci şi la sacouri, jachete, cămăşi etc. Fericire mare pentru siluetele pară, care îşi echilibrează foarte bine silueta prin acest element.

Rochii din tricot

Rochiile fine, romantice nu sunt stilul tău? Încearcă-le altfel Cele din tricot în culori neutre, purtată împreunp cu o pereche de pantofi cu toc sau sandale, sunt o alegere ideală pentru această primăvară. Vei atrage toate privirile! 

Rochiile cu volane

Volane, culori puternice şi imprimeuri îndrăzneţe - asta se poartă în primăvara acestui an. Rochiile cu volane sunt un must-have în acest sezon. Sunt feminine, îţi arată corpul, însă nu într-un mod vulgar, se pot integra cu uşurinţă în orice ţinută şi se potrivesc cu aproape toate tipurile de încălţăminte: de la cizme cowboy, la sneakerşi şi sandale. 

Rochii tip cămaşă

Rochiile de inspiraţie masculină rămân în tendinţe şi în primăvara 2019, însă vin cu detalii ce le fac mai feminine, precum volanele sau culorile pastelate. Aceste rochii tip cămaşă sunt o investiţie bună, graţie versatilităţii lor. Le poţi purta cu sneakerşi în weekend, dar şi cu pereche de pantofi eleganţi, la birou.

 

Rochii de primăvară 2019 - alb şi negru

Rochiile în alb şi negru sunt orice, însă nu plictisitoare. Aceste rochii îţi vor pune în valoare formele şi feminitatea, însă croiul minimalist vor lăsa accesoriile să strălucească.

 

Sursă: vogue.com, glamour.com