Cum învinge iedera orice tip de tuse

1 65796 original jpg jpeg

Frecvente în sezonul rece, bolile respiratorii au un simptom comun. Indiferent că este vorba despre o banală răceală, gripă, bronşită sau pneumonie, tusea este, invariabil, prezentă.

Vestea bună este că poate fi calmată cu ajutorul unor mijloace naturale,sigure şi eficiente. Indiferent că este seacă sau productivă,acută sau cronică,tusea creează un mare disconfort pacienţilor şi mai ales copiilor.

Un copil care tuşeşte,respiră cu dificultate şi nu se poate odihni din această cauză reprezintă un motiv de îngrijorare pentru părinţi. De altfel,tusea este unul dintre cele mai frecvente simptome pentru care părinţii merg cu copilul la medicul pediatru.

Tusea,semnal de alarmă

Din păcate,nu întotdeauna acordăm atenţia cuvenită acestei probleme de sănătate. Tusea reprezintă un semnal de alarmă şi trebuie tratată cu seriozitate încă de la început. Acesta este motivul pentru care,de multe ori,tusea se agravează odată cu boala care a cauzat-o. O altă greşeală frecventă este administrarea de antibiotice imediat ce apare,ceea ce nu este necesar decât în cazul infecţiilor bacteriene. Tusea poate fi tratată cu succes şi cu ajutorul unei substanţe active naturale:extractul uscat din frunze de iederă.

Află cum poţi folosi iedera în caz de tuse aici.