Ce nu ştiai despre biorezonanţă

1 66753 original jpg jpeg

În cadrul unei şedinţe de biorezonanţă se fac măsurători pentru a se stabili dacă există deficite de vitamine, minerale, aminoacizi şi nu numai. Cu aparatul care utilizează biorezonanţa magnetică se pot trata alergiile, tulburările de somn şi pe cele hormonale, bolile de inimă etc. Cum? Află mai jos!

Terapia alternativă care utilizează aparatul de biorezonanţă dă rezultate bune în cazul a nenumărate afecţiuni şi poate fi recomandată atunci când în organism există blocaje.

Practic,prin această metodă bolile se pot trata fără să fie folosit vreun bisturiu,fără să se producă senzaţie de durere. Pur şi simplu,terapia se bazează pe utilizarea resurselor corpului.

O şedinţă durează cel puţin o jumătate de oră

La prima consultaţie,măsurătorile pot dura mai mult,chiar şi câteva ore. Nu te speria,e normal să fie nevoie de mai mult timp pentru a se pune un diagnostic cât mai aproape de precizie.

Şedinţa constă în aplicarea de electrozi pe corp,iar în mână trebuie să ţii,de regulă,două „manete“,dar pot fi şi alte ustensile,în funcţie de aparatele folosite.

Este posibil să simţi ceva pişcături în palmă,dar nu te speria,este perfect normal. Cel mai probabil,eşti mai sensibilă şi ai rezistenţă scăzută la durere.

Cât se fac măsurătorile nu vorbeşti

În timpul şedinţei,când ai electrozii pe corp nu trebuie să vorbeşti cu specialistul. După aceea,este necear să răspunzi corect şi sincer la întrebările lui,pentru că în funcţie de datele oferite de aparat şi de informaţiile furnizate de tine va putea pune un diagnostic.

În ce constau măsurătorilor aparatului? În oscilaţii electromagnetice din corp,oscilaţii produse de fiecare celulă în parte.

Ce afecţiuni se pot trata

Carenţele de vitamine,minerale,enzime,hormoni etc;

Paraziţii din sânge;

Bolile cardiace;

Afecţiunile articulare;

Bolile de respiraţie;

Tulburările psihice;

Multe tipuri de alergii;

Intoleranţele alimentare.