5 trucuri de frumuseţe cu cafea

1 83485 original jpg jpeg

Nu doar că te înviorează dimineaţa, dar cafeaua are şi însuşiri neaşteptate în domeniul cosmetic. Datorită proprietăţilor antioxidante şi de stimulare a circulaţiei sangvine, poate fi folosită ca un ingredient eficient pentru îngrijirea întregului corp.

1.Şterge cearcănele

Dacă lucrezi într-un mediu stresant iar orele de somn sunt puţine, în mod inevitabil te alegi cu cearcăne. După ce ţi-ai savurat cafeluţa, păstrază zaţul. Lasă-l să se răcească, apoi aplică-l pe zona de sub ochi şi ţine-l 20 de minute. Cearcănele vor dispărea iar tu te vei simţi pregătită pentru o nouă zi.

2.Curăţă scalpul

La fel ca faţa şi corpul, scalpul are nevoie şi el de îndepărtarea celulelor moarte. Aplică o jumătate de cană de zaţ pe scalpul umed şi masează 1 minut, cu mişcări circulare. Clăteşte-ţi părul şi foloseşte şamponul tău obişnuit. Aplică zaţul de cafea de 2 ori pe lună, iar părul tău va fi mai strălucitor şi mai sănătos.

3.Luminează faţa

Pentru a prepara masca pentru faţă ai nevoie de lapte degresat şi de cafea proaspăt măcinată. Amestecă ingredientele într-un bol, până obţii o pastă omogenă. Aplică pasta obţinută pe faţă şi las-o să acţioneze 20 de minute. Îndepărteaz-o cu apă caldă, după care foloseşte o cremă hidratantă. Cofeina stimulează circulaţia superficială şi dă feţei tale un aspect radios, strălucitor.

4.Estompează celulita

Chiar dacă faci sport sau încerci să-ţi ţii greutatea sub control urmând o alimentaţie sănătoasă, celulita tot apare la un moment dat. Vestea bună este că poţi diminua aspectul acela neplăcut de coajă de portocală cu ajutorul cafelei. Pune în palmă zaţ şi masează uşor zonele afectate de celulită, cu mişcări circulare. Masajul va exfolia pielea şi va stimula fluxul sangvin, iar urmele celulitei se vor estompa. Urmează procedura în fiecare săptămână.

5. Face tălpi de catifea

Pentru tălpi netede, prepară o reţetă simplă, compusă din zaţ de cafea şi ulei de nucă de cocos. Aceste ingrediente naturale sunt combinaţia perfectă pentru eliminarea celulelor moarte. Amestecă o ceaşcă de ulei de cocos cu o jumătate de cană de zaţ, înmoaie-ţi picioarele 10 minute în apă cu săpun, apoi masează-ţi uşor tălpile cu amestecul obţinut. După ce le clăteşti, vei observa că picioarele tale sunt mult mai fine.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg